Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la poliție. Blondina se teme pentru viața ei: „O mică parte din amenințări”

Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la poliție. S-au iubit și s-au despărțit cu mare scandal, în cele din urmă ajungându-se la oamenii legii. Blondina îl acuză pe fiul Clejanilor că o amenință și se teme pentru viața ei.

13 mart. 2023, 11:10
Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la poliție. Blondina se teme pentru viața ei: „O mică parte din amenințări”
Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la poliție

Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la poliție. Fiul Clejanilor a început să o denigreze public pe tânără, iar din cauza faptului că a fost amenințată și jignită, blondina a mers la poliție pentru a depune o plângere. Blondina consideră că tot ceea ce Fulgy a spus despre ea nu e adevărat și că băiatul Clejanilor vrea doar să-i păteze imaginea și să o denigreze.

Cu toate că Bia Khalifa l-a blocat pe Fulgy astfel încât să nu mai aibă contact cu el, acesta o caută de pe conturi false și o amenință. Speriată pentru ce ar putea să se întâmple, blondina a mers la Secția 17 de Poliție din Capitală pentru a depune o plângere pe numele fostul ei iubit.

Citește și: Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. Războiul declaraţiilor continuă: „Nu o urăsc, că n-am iubit-o. E prăjită, o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă”

Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la poliție

Joanna, sora Biei Khalifa a declarat că pentru ea e foarte greu să o vadă pe sora ei mai mare în aceste stări. Ea a precizat că s-a încercat să se rezolve situația pe o cale amiabilă, însă pentru că nu au reușit, au decis să apeleze la organele legii și astfel aceștia să-și facă treaba.

Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice.

Ea a trebuit să-și cumpere telefon nou, laptopul e spart de el și a spart și două parfmuri. Să nu uităm nici de amenda pe care a a trebuit să o dea în Italia pentru că Fulgy și-a uitat substanțe ilegale pe o noptieră. Are haine la ei pe care nu vor să i le înapoieze, aici în includ și pe părinții lui care știu foarte bine situația, Bia nu vrea să vorbească despre asta, dar mie nu-mi pasă.

E greu de suportat pentru mine să o văd pe sora mea amenințată. Bia a pus pe story o mică parte din amenințările pe care le primește, restul le avem înregistrate, dar nu putem să le postăm. Pentru tot ce s-a întâmplat am mers la poliție. Nu am găsit nicio cale amiabilă, legea e lege și noi am încercat să fim oameni”, a spus Joanna, sora Biei Khalifa, pentru Spynews.ro.