Fulgy a primit ordin de restricție. Nu mai are voie să se apropie de Bia Khalifa: „I-au pus brățară, facem demersurile legale”

Fulgy a primit ordin de restricție, după ce Bia Khalifa a mers la poliție și a depus plângere împotriva fiului Clejanilor. Mai mult, Bia a dezvăluit faptul că fostului iubit i s-a pus brățară la picior și va fi monitorizat timp de câteva zile.

14 mart. 2023, 13:24
Fulgy a primit ordin de restricție. Nu mai are voie să se apropie de Bia Khalifa: „I-au pus brățară, facem demersurile legale”
Fulgy a primit ordin de restricție

Fulgy a primit ordin de restricție. Fiul Clejanilor a ajuns, luni seară, la secția de poliție și a ieșit din secție cu simțul umorului, însă nu a fost dornic să dea declarații despre ce s-a întâmplat. Dacă până acum vorbea cu presa și spunea lucrurilor pe nume, de această dată și-a schimbat radical atitudinea.

Eu știu că sunt Justin Bieber. Pe Moft TV mă găsiți, să trăiți!”, a declarat Fulgy, atunci când a ieșit din secție, pentru Spynews.ro.

Fulgy a primit ordin de restricție

În timp ce Fulgy a păstrat tăcerea, Bia Khalifa a declarat ce s-a întâmplat la secție, dar și ce măsuri s-au luat pentru cel care ar fi amenințat-o. Conform declarațiilor ei, oamenii legii nu au ignorat plângerile blondei, astfel că ar fi decis să îl ”pedepsească” pe Fulgy cu o brățară de ordin de restricție la picior.

El va fi monitorizat, de marți, timp de cel puțin cinci zile, de către polițiști, cu ajutorul unei brățări electronice. Perioada de monitorizare ar putea fi, însă, extinsă la șase luni, de către judecători, zilele următoare.

A fost ultima mea variantă. Facem demesurile legale. Am cerut ordin de restricție. Mi-au dat un telefon, lui i-au pus brățară. Nu mi l-au dat degeaba, cred că i-au dat și telefon.”, a declarat Bia Khalifa.

Citește și: Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Cărui bărbat îi spune acum „Regele meu”

Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa

Fiul Clejanilor a menționat că Bia Khalifa este dezordonată, dar și că, într-o dimineață, aceasta s-a prezentat în incinta locuinței lui, pusă pe scandal. „Fata asta așa s-a băgat în seamă cu mine. Mi-a fost milă, am chemat-o acasă, am încercat să o ajut, să facem lucruri, dar e o drogată, prăjită, care înjura de morți la aeroport! După ce am venit de la Milano, ea a plecat  a doua zi în Spania,  a primit 30.000$ de la unul să se ducă să se f@&ă pe acolo. 

A plecat, când s-a întors,a vrut să vină la mine acasă, am refuzat-o o zi, două, a venit peste mine în casă cu sora ei și încă două drogate să-și ia lucrurile și au plecat. De atunci i-am zis să nu o mai văd și succes. Tot vorbește, tot face, e o scursură fata asta. Am vrut să o termin frumos că am simțit de ce e în stare, dar e o lichea. Cred că ar trebui să se trateze la cap.La 03:30 a venit, a urlat și am dat-o afară ca ea voia, nebuna, să mai stea pe la mine. Săraca asta, de nu i-am plătit tot cât a stat pe lângă mine, că sunt bărbat, nu de altceva.

Ea e o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă. Despre ce vorbim… A făcut foarte urât, eu am evitat-o și ea tot vorbește despre mine că nu o bagă nimeni în seamă. Oricum e cu femei nebuna asta. Ce să-mi placă la ea… Fumează în cameră ea, ca îngălata, de aia a luat amendă 500 euro”, a spus Fulgy în urmă cu câteva zile.