Anca Ţurcaşiu, primele declaraţii despre o nouă relaţie: „Mă agăţ”

Anca Țurcașiu, concurentă la Te cunosc de undeva, are parte de o companie cu totul specială! O ființă de care te îndrăgostești iremediabil, cu care va urmări prima gală a emisiunii difuzată azi, 1 aprilie 2023, de Antena 1.

01 apr. 2023, 17:42

Una din prezențele de aur ale ediției din acest an a te cunosc de undeva este Anca Ţurcaşiu. Cântăreața i-a îndemnat pe fanii ei, prin intermediul contului ei de TikTok, să urmărească prima emisiune, pentru că vor rămâne fără cuvinte. Ea o va face alături de pisicuța ei, pe care a botezat-o Pisica!

Cât au slăbit Cătălin Bordea şi Nelu Cortea la „America Express 2023”

Anca Ţurcaşiu a publicat două videoclipuri în care apare în ipostaze înduioșătoare cu mica felina. Imaginile i-au uns pe suflet pe iubitorii de animale. Vedeta are însă şi alte planuri cu dragostea.

În urmă cu trei ani, după 22 de ani de mariaj, Anca Turcașiu anunța divorțul de fostul ei soț, Cristian Georgescu. Cei doi au decis să pună stop căsniciei și fiecare să meargă pe drumuri separate în viață. Astăzi, cântăreața ne spune dacă a apărut altcineva în viața ei, dacă iubește sau nu din nou. Lumea showbiz-ului românesc a fost surprinsă în urmă cu trei ani de faptul că Anca Turcașiu avea să anunțe că mariajul cu soțul ei, Cristian Georgescu, cel cu care are un băiat, ajunge la final. Cei doi au decis în 2020 să pună punct poveștii lor de iubire și fiecare să meargă pe drumul lui în viață.

Anca Țurcașiu, secretul dietei sale. Cum reușește să se mențină în formă la 52 de ani: „A fost ceva natural, nu mi-a fost greu deloc”
Anca Turcașiu iubește din nou, la trei ani de la divorț? Pentru cântăreață nu a fost deloc o perioadă ușoară, însă cu timpul lucrurile s-au vindecat, iar astăzi o vedem pe interpretă cu zâmbetul pe buze, fericită și împlinită. Pentru că până acum nu am văzut-o alături de un alt bărbat, reporterii Spynews.ro au ținut să o întrebe pe artistă cum e de fapt pe plan sentimental, dacă are sau nu o relație.
Interpreta ne-a mărturisit că e în continuare singură pe plan amoros, dar are mulți prieteni care îi sunt alături și e înconjurată numai de oameni frumoși.

”Sunt într-o solitudine, ca să nu-i spun singurătate, am foarte mulți prieteni”, a spus Anca Turcașiu. Artista ne-a mărturisit că nu a întâlnit până în prezent bărbatul potrivit și cu care să înceapă o nouă releție, dar e convinsă că acesta ve veni și o va face fericită și o femeie împlinită și din acest punct de vedere. ”Nu am întâlnit încă persoana de brațul căreia să mă agăț, bărbatul de brațul căruia să mă agăț, dar sunt convinsă că va veni”, ne-a mai zis interpreta.

@anca.turcasiu.official

Da. E adevărat! De mâine seară, pornim aventura împreună! @jeanfgavril și cu mine! @tecunoscdeundeva.oficial Wow! Și ce aventură……ce provocare de la ediție la ediție….. Vă așteptăm în fiecare sâmbătă de la ora 20 00! @antena1.ro

♬ sunet original – Anca Turcasiu

Nu același lucru îl putem spune însă și despre fostul soț al Ancăi Turcașiu, care deja și-a refăcut viața. Medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a cuplat la scurt timp după ce a divorțat de cântăreață. iar acesta e foarte fericit alături de noua lui cucerire.

La nunta fiului lui și al Ancăi Turcașiu, bărbatul a venit însoțit alături de iubită, cea de care se spunea că i-a fost amantă în perioada în care era căsătorit cu intepreta și de altfel cea de care s-a zvonit că a reprezentat motivul divorțului artistei de cel cu care a avut un mariaj de 22 de ani.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”, spunea artista în luna iulie a anului 2020, atunci când anunța divorțul pe Facebook.