Mioara Roman, internată de urgenţă în spital! Veşti teribile de la fiica sa, Oana Roman: „Nu e bine! Doamne Ajută!”

Oana Roman a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Mama sa a ajuns la spital, de urgență, motiv pentru care vedeta și-a anunțat fanii că în următoarea perioadă nu va mai fi activă pe Instagram și Facebook.

04 apr. 2023, 13:53
Mioara Roman, internată de urgenţă în spital! Veşti teribile de la fiica sa, Oana Roman: „Nu e bine! Doamne Ajută!”
Mioana Roman, internată de urgenţă în spital! Veşti teribile de la fiica sa, Oana Roman: "Nu e bine! Doamne Ajută!"

Mioana Roman, internată de urgenţă în spital! Oana Roman este recunoscută pentru faptul că împărtășește cu fanii virtuali atât momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase din viaţa. Vedeta a transmis că mama sa a ajuns la spital, de urgență. Ba, mai mult, şi-a avertizat urmăritorii că nu va mai fi activă pe Instagram și Facebook. „Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Citeşte şi: Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei. Neagă faptul că mama lor a fost diagnoticată cu Alzheimer: „Pot dovedi cu acte”

Mioara Roman se confruntă cu mari probleme de sănătate de mai mult timp, iar fiica sa face tot posibilul să o facă să fie bine. Acum câteva zile, Oana Roman a oferit alte detalii despre starea de sănătate a mamei sale. „Am fost la mama și plec spre casă. Mama a avut o cădere de tensiune dimineață. Vă explic care este una din diferențele vitale când un vârstnic cu probleme de sănătate este acasă sau într-un loc ca acesta, adică un centru unde poate primi pe loc îngrijiri de specialitate în caz de nevoie. Să presupunem că era acasă cu o infirmieră. Dânsa nu ar fi știut ce să facă, ar fi chemat salvarea. Ea, mama, fiind aici, având aici asistente, doctori și așa mai departe, i-au pus o perfuzie și într-o jumătate de oră și-a revenit perfect. Asta este diferența pe care unii oameni nu vor să o înțeleagă​”, a precizat Oana Roman.

Citeşte şi: Oana Roman îi dă peste nas lui Marius Elisei. În ce ipostaze s-a afișat vedeta? „Îmi este foarte bine așa, singură. Sunt ok, sunt zen!”

Oana Roman trece prin momente dificile. S-a despărțit de curând de soț, cu scandal, de Marius Elisei, se află într-o relație tensionată cu sora sa, Catinca Roman, iar mama, Mioara Roman, se confruntă cu probleme de sănătate.