Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei. Neagă faptul că mama lor a fost diagnoticată cu Alzheimer: „Pot dovedi cu acte”

Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei și neagă faptul că mama lor a fost diagnoticată cu Alzheimer. Vedeta susține că vrea să își vadă de viața ei și să nu își mai bată capul cu sora ei, Catinca.

24 mart. 2023, 14:29
Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei. Neagă faptul că mama lor a fost diagnoticată cu Alzheimer: „Pot dovedi cu acte”
Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei

Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei. Vedeta a ținut să precizeze că poate dovedi cu acte faptul că Mioara Roman nu a primit diagnosticul despre care se vorbea în urmă cu ceva timp. Tot ce își dorește acum esta ca mama ei să fie bine și să nu audă lucruri care ar putea să o afecteze.

Citește și: Oana Roman îi dă peste nas lui Marius Elisei. În ce ipostaze s-a afișat vedeta? „Îmi este foarte bine așa, singură. Sunt ok, sunt zen!”

Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei

Diagnosticul (n.r. zvonul că Mioara Roman ar Alzheimer) care s-a vehiculat nu este real, asta pot dovedi cu acte. (…) Eu îmi văd de viața mea. Nu mă mai impiedic demult de lucruri care nu au legătură cu mine până la urmă. (…) Nici nu mai caut explicații, adică pur și simplu am învățat că trebuie să mă bucur de ce am, eu cu mine.

Eu nu cer explicații nimănui. Vreau doar ca mama să fie ok și să nu vadă și să audă lucruri. (…) Eu am înțeles că singurul lucru pe care putem să îl facem este să mergem în viață despovărați de niște lucruri pe care nu mai putem să le schimbăm”, a mărturisit Oana Roman, la Antena Stars.

Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari

Oana Roman și-a cumpărat casa visurilor, așa cum o numea pe atunci, a renovat-o, apoi a băgat alți bani în amenajări și mobilă. Între timp, din peisaj au dispărut, pe rând, Mioara Roman, care a fost dusă la centrul de recuperare de lux din Snagov, și acum și Marius Elisei, care a plecat pentru a doua oară de acasă. Oana a rămas cu fiica ei în vila care este imensă pentru două persoane.

Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie! Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”,a declarat Oana Roman.

Oana se descurcă greu și când vine vorba de curățenie, de aceea a și angajat o firmă pentru a-i da o mână de ajutor. „Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap.

Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, a mai spus fiica lui Petre Roman.