Oana Roman îi dă peste nas lui Marius Elisei. În ce ipostaze s-a afișat vedeta? „Îmi este foarte bine așa, singură. Sunt ok, sunt zen!”

În ultimii ani, Oana Roman a reușit să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme. Fiica lui Petre Roman arată impecabil și nu pare că este afectată de despărțirea de fostul soț.

23 mart. 2023, 13:30

Viața fără Marius Elisei se pare că îi priește Oanei Roman, care pare că a înflorit. Parcă vrea să îi facă în ciudă fostului soț, pentru Oana a slăbit enorm în ultima perioadă, iar acum se pregătește pentru o nouă intervenție estetică. Fiica lui Petre Roman arată impecabil și nu pare că este afectată de despărțirea de fostul soț. Se plimbă și se bucură de viață și pare mai hotărâtă ca niciodată se se transforme în cea mai bună versiune a ei.

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari: „Am patru femei la curățenie și nu fac față”

Cu câteva zile în urmă, aceasta a fost surprinsă de paparazzii Click! în timp ce se afla la o ieșire în oraș. Apariția acesteia a fost surprinzătoare, tocmai penru că îi punea atât de bine în evidență silueta. La ieșirea în oraș aceasta a purtat o rochiță scurtă și o pereche de colanți.

În ultimii ani, Oana Roman a reușit să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme. Aceasta a reușit performanța uriașă cu ajutorul procedurilor estetice non-invazive, al dietei și a ceaiurilor pentru slăbit. Acum aceasta este hotărâtă să „scape de tot” de problema kilogramelor, așa că urmează sa treacă printr-o intervenție chirurgicală de amploare. Aceasta este nemulțumită de faptul că acum, după ce a slăbit atât de mult, a rămas cu un exces de piele la nivelul abdomenului. Pentru a rezolva acest lucru, Oana Roman a făcut o serie de analize, iar la finalul lunii are programată o abdominoplastie.

„Am făcut un rând de analize de sânge și ecografie abdominală. Pentru că eu fac analize de două ori pe an și mă pregătesc să fac totuși acea operație de abdominoplastie pe care o tot amân de câțiva ani și pe care sper s-o fac în această primăvară. Sunt fericită că mi-au ieșit analizezele foarte bine. Totul e în limite”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman s-a răsfățat în vacanță

Înainte de intervenția chirurgicală, Oana a fost pleacată și în vacanță alături de fiica ei, Isabela. Cele două s-au plimbat înyt-o călătorie la mare depărtare de casă, chiar în Dubai.

„Plecăm săptămâna care vine amândouă. Eu merg la o prietenă acolo să facem niște afaceri. O iau și pe Isa cu mine pentru că ea nu a fost niciodată la Dubai, plus că nu am cu cine să o las acasă. Voi îmbina utilul cu plăcutul”, a declarat Oana Roman înainte de plecare.

Oana Roman nu ia deloc în calcul o împăcare cu Marius Elisei.

„Nu cred că am lăsat vreo secundă impresia că mă gândesc la vreo împăcare. Cât despre viața sentimentală, îmi este foarte bine așa, singură. Sunt ok acum, sunt zen. Sunt foarte bine cu mine, cu viața mea și foarte liniștită. Cumva am devenit mai înțeleaptă și foarte bine așezată în viața mea”, ne-a mai spus Oana.

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman și ce părere are despre divorțul fiicei sale, Oana Roman