Maria Constantin ține foarte mult la superstiții. Vedeta de la Survivor s-a hotărât să nu mai cânte la cea de-a treia nuntă

Maria Constantin a devenit foarte superstițioasă, iar din această cauză e hotărâtă să nu mai cânte la propria nuntă.

07 apr. 2023, 17:59
Maria Constantin ține foarte mult la superstiții. Vedeta de la Survivor s-a hotărât să nu mai cânte la cea de-a treia nuntă
Maria Constantin nu va mai cânta la propria nuntă

Maria Constantin se pregătește de nunta cu Robert Stoica și, de această dată e foarte hotărâtă să țină cont de superstiții. Artista nu va mai cânta la eveniment, așa cum a făcut în trecut, deoarece a ajuns la concluzia că nu a fost deloc bine.

Maria Constantin se pregătește de nuntă

După ce s-a întors de la Survivor România, câbtăreața a intrat în febra pregătirilor de nuntă. În numai două săptămâni a reușit să pună fiecare detaliu la punct.

Evenimentul va avea loc pe 4 august, dar cununia civilă și cea religioasă vor avea loc cu o săptămână înainte, pentru a se putea bucura de moment, fără să se aglomereze foarte tare cu toate activitățile. Maria Constantin a menționat că nu va ține cont de tradiții.

Citește și: Cum arată invitația de nuntă a cântăreței Maria Constantin. Este total neobișnuită! Detaliul care i-a uimit pe fani

Invitații vor purta alb, iar meniul va conține preparate italienești. Vedeta vrea ca nunta să aibă loc în aer liber, iar locația aleasă este deținută de Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, a menționat Maria în emisiunea Vorbește lumea.

„În două săptămâni am cam stabilit tot. Pe 4 august e nunta, într-o vineri. Am ales o locație foarte frumoasă. Este locația lui Gabi Bădălău, la Bolintin Vale. Este în aer liber.

Oricum este și restaurantul care arată senzațional și atunci avem și în cazul nu o să ne iasă cărțile și nu o să fie soarele ăla”, a declarat vedeta.

De invitațiile speciale pe care le-a gândit vedeta beneficiază numai 250 de persoane: „Nu vrem să fie o nuntă la care stai la intrare și saluți pe toată lumea cel puțin două ore. Am zis să fie o petrecere cu cei mai apropiați”.

Citește și: Codruţa Filip şi Valentin Sanfira, clipe de coşmar la o nuntă: „A făcut infarct, pur și simplu” 

Maria Constantin a mai fost măritată de două ori și se pare că a învățat din greșelile din trecut.

„Deja, când treci prin două căsnicii eșuate, nu te mai gândești așa. Tocmai de asta, am o rochie albă, dar am zis să fie ceva mai simplu. Este foarte ușoară, ceea ce înseamnă un lucru foarte mare pentru o mireasă. Mai ales că am trecut prin treaba asta. O rochie foarte grea poate să fie destul de incomodă”, a afirmat aceasta.

De această dată, Maria spune că va ține cont de superstiții.

„Am cântat la celelalte două nunți și se pare că, într-adevăr, nu a fost de bine. Nu că sunt superstițioasă, dar am zis că de data asta nu. Am atâția prieteni care o să vină și o să fie alături de mine, încât nu mai este nevoie să fiu eu”, a adăugat ea.