Cum arată invitația de nuntă a cântăreței Maria Constantin. Este total neobișnuită! Detaliul care i-a uimit pe fani

Cum arată invitația de nuntă a cântăreței Maria Constantin. Artista și logodnicul ei, Robert Stoica, se iubesc de trei ani și au plănuit să se căsătorească în această vară. Ea are un băiețel din prima căsătorie, cu Ciprian Vasile Tapota.

22 mart. 2023, 21:58
Cum arată invitația de nuntă a cântăreței Maria Constantin. Este total neobișnuită! Detaliul care i-a uimit pe fani

Cum arată invitația de nuntă a cântăreței Maria Constantin. Evenimentul cel mare va avea loc pe data de 4 august, la un local din Bolintin Vale, deținut de familia Bădălău. Vedeta se ocupă în detaliu și de ținuta pe care o să o poarte în ziua cea mare. A ales să își facă o rochie de mireasă la comandă, din material adus tocmai din Paris, care se ridică la o sumă nu tocmai de neglijat.

Citește și: Maria Constantin a rămas cu traume după participarea la Survivor România 2023. Ce dezvăluiri a făcut vedeta din tabăra Faimoșilor

Cum arată invitația de nuntă a cântăreței Maria Constantin

Cei doi miri se pare că sunt destul de moderni, deoarece au făcut o invitație electronică în care scrie când și unde o să aibă loc petrecerea, la ce oră o să înceapă, dar și cine o să fie nașii de cununie, potrivit Click.ro. Astfel, persoanele care doresc să onoreze această invitație și să se bucure alături de Maria și de Robert trebuie  doar să bifeze în acele căsuțe prezența lor.

Maria Constantin a dezvăluit cine este invitatul surpriză

Vedeta a mărturisit că se numără nume mari pe listă, însă în prezent pun cap la cap toate detaliile pentru o atmosferă de zile mari. Un lucru este stabilit deja,  Adrian Minune nu va lipsi de la eveniment.

Momentan doar am discutat cu artiștii, săptămâna aceasta trebuie să confirmăm și să vedem cine va fi disponibil. Deși este în post, este și perioada vacanțelor și majoritatea atunci pleacă. Este o perioadă în care mai apucăm și noi artiștii să mai plecăm în vacanță.

 În principiu am discutat cu ei, însă așteptăm să și confirme. Adrian Minune va veni sigur. Adrian Minune o să fie sigur pentru că nașii noștri sunt Rustem și Kristyana, care sunt finii lui, așa că Adrian va fi alături de noi cu întreaga familie. Suntem în familie cum ar veni și categoric el va fi prezent să cânte.

Ne leagă și o prietenie foarte frumoasă, noi ne vizităm, am fost inclusiv la pensiunea noastră de la Curtea de Argeș împreună, unde a venit cu întreaga lui familie, cu copiii și soția. Suntem în familie cumva”, a povestit Maria Constantin.