Codruţa Filip şi Valentin Sanfira, clipe de coşmar la o nuntă: „A făcut infarct, pur și simplu” 

Valentin Sanfira a cântat la o nuntă ”cu mortul pe masă”. Codruța Filip l-a convins să dezvăluie acel episod tragic.

07 apr. 2023, 16:42
Codruţa Filip şi Valentin Sanfira, clipe de coşmar la o nuntă: „A făcut infarct, pur și simplu” 

Codruţa Filip și Valentin Sanfira ar putea scrie o carte cu toate peripețiile prin care au trecut la evenimentele la care au cântat. Cuplul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cele mai memorabile situații de la nunți, una dintre ele fiind de-a dreptul macabră!

Artiștii se lovesc de tot felul de situații neprevăzute în spectacolele pe care le susțin. Codruța Filip, de pildă, era să ia foc la o nuntă, după ce i s-a aprins părul de la lumânări, în timp ce le cânta mirilor. Dar asta nu e tot! La o altă nuntă, în urmă cu mai mulți ani, Valentin Sanfira a cântat, cum s-ar zice, cu mortul pe masă!

Codruța Filip și Valentin Sanfira doi au povestit cele mai memorabile momente de la nunțile la care au cântat, unele pe care nu le vor uita până la sfârșitul vieții.

Schimb de replici usturătoare între Valentin Sanfira și Armin Nicoară: „Dacă te iau la subraț fug cu tine până afară”
Codruța Filip era să rămână fără păr: „Am fugit în baie, plângând”
„Era să rămân fără păr! Știi că la începutul nunții se cântă valsul mirilor. Și eu trebuia să cânt. M-am așezat în mijlocul ringului, după care m-am retras în spate ca să las loc mirilor să se desfășoare. Eu n-am observat că în spate erau aprinse lumânările cu care ei fuseseră înainte la biserică. Și… cu pletele pe spate, frumos, eu m-am dat mai așa și mi-a luat foc părul. Mi-a luat foc, efectiv, părul!

Nu eu am rezolvat atunci problema. Au venit ospătarii, au sărit toți și au dat cu apă, cu prosoape, cu tot ce trebuie. Focul s-a stins, eu tremuram toată, dar am terminat momentul ăla, am terminat piesa că le stricam oamenilor cel mai frumos moment. Da, eram în pericol de viață și de moarte, dar eu m-am gândit tot la ei. După asta am fugit la baie plângând, îți dai seama, și m-am uitat la păr și era negru pe deasupra, Nu apucase să ia foc bine, bine de tot.  Miroseam a fum și senzația a fost prezentă toată noaptea”, a dezvăluit Codruța Filip pentru FANATIK.

Noi imagini de la nunta anului în muzica populară. Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au petrecut pe lux şi opulenţă
Când a venit rândul lui Valentin Sanfira să descrie un moment de neuitat de care a avut parte la un spectacol, acesta a fost ajutat de Codruța Filip. I s-a întâmplat ceva la care nu se aștepta niciodată, tot la o nuntă!

„La mine au fost prea multe, nu are lumea timp să le citească, au fost atâtea…”, a spus Valentin, încercând să își amintească o experiență anume.

„Zi-o pe aia, aia în care a murit săracul om”, i-a sugerat imediat Codruța Filip soțului ei, Valentin Sanfira. Cântărețul a acceptat să relateze despre acel moment dificil, despre o nuntă pe care a salvat-o, mințind invitații că mortul e bine, că e în afara oricărui pericol.

Întâmplarea despre care Valentin Sanfira a vorbit s-a produs în zona lui, în Vâlcea, la o petrecere de nuntă cu peste 500 de invitați. În timpul unei hore, unul dintre nuntași a căzut din picioare, iar la fața locului au ajuns repede medicii, cu o ambulanță.

Nunta s-a stricat imediat! Mireasa, socrii și ceilalți invitați au fost de-a dreptul șocați văzându-l pe acel om la pământ. Toți s-au gândit la ce era mai rău, lucru care chiar așa a fost: omul murise. Valentin a aflat înaintea petrecăreților că acea persoană nu mai putea fi salvată, dar le-a zis mesenilor că totul e în ordine, că își revenise pe ambulanță.

Valentin Sanfira și Codruța Filip, adevărul despre relația lor
Cei doi fac o echipă extrem de bună în viața de zi cu zi, dar și pe scenă. Asta au dovedit și în noul proiect de la „Te Cunosc de Undeva!”. Valentin și Codruța formează o pereche perfectă în cadrul emisiunii. Fiind un cuplu sudat, cei doi reușesc să treacă peste tensiunile la care sunt supuși și tratează totul într-un mod comic. Cei doi au dat câteva detalii în exclusivitate pentru Impact.ro despre transformările lor de la „Te Cunosc de Undeva!”.

„Eu sunt un bărbat mișto și Zarug s-a îndrăgostit de mine și a zis că nu mă mai lasă să intru pe scenă! A zis că sunt foarte frumos! Eu mă simt foarte bine deghizată în bărbat, pentru că nu am tocuri, liberă sunt, în costum sau trening, totul este mai ok!”, a spus Codruța Sanfira.

Valentin Sanfira dezminte că ar fi gay

Acesta a confirmat că în industria muzicii populare există persoane care au o altă orientare sexuală față de cea declarată, însă în ceea ce îl privește a infirmat voalat zvonurile.

„Da, probabil că sunt (n.r.: persoane gay în industria folclorică). Pe mine nu mă deranjează lucrurile astea. La noi nu au ajuns bârfele astea, plus că noi nu ascultăm asemenea bârfe… Dar, mi se pare urât să cataloghezi o breaslă.

În general, nu e nimic anormal. Trăim în vremuri în care oamenii se căsătoresc și se acceptă. Mi se pare urât să te bagi într-o familie doar de dragul de a te promova sau de a face rău. Oamenii care au ceva de spus, spun prin arta lor și prin muzică. Muzica populară are oameni foarte demni, care muncesc pentru folclorul românesc. Muzica populară, poate că de multe ori a salvat acest neam. E muzica neamului și este singura care ne mai ține cu numele de România”, a declarat Valentin Sanfira.