Prima reacție a lui Leon, fiul lui Kamara, după ce tatăl său a fost eliminat de la Survivor România: „Te iubesc! Sunt mândru de tine!”

Kamara a fost eliminat de la Survivor România, iar fiul său a avut o reacție extrem de emoționantă la aflarea veștii că tatăl lui se va întoarce acasă.

14 apr. 2023, 15:09
Prima reacție a lui Leon, fiul lui Kamara, după ce tatăl său a fost eliminat de la Survivor România: „Te iubesc! Sunt mândru de tine!”
Cum a reacționat Leon după ce Kamara a fost eliminat de la Survivor

Kamara a fost eliminat în ediția de miercuri, 12 aprilie, de la Survivor România, în urma numărului de voturi primite de la telespectatori. Vedeta a participat la Survivor România având un scop foarte bine definit, acela de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro, pentru fiul său, Leon, care este bolnav.

După ce a aflat că a fost eliminat, Kamara a avut un discurs optimist, fiind mulțumit de prestația sa. Pe lângă asta, era convins că micuțul Leon e mândru de el.

Citește și: Kamara a primit mii de euro din partea Pro TV, pentru cele 13 săptămâni petrecute la Survivor România

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el. Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a declarat Kamara după eliminare.

Citește și: Kamara a primit vestea care l-a emoționat până la lacrimi. Ce se întâmplă cu fiul său, Leon, motivul pentru care participă la Survivor

Leon, fiul lui Kamara, este foarte mândru de tatăl său

Chiar dacă nu și-a atins scopul, Leon îl așteaptă acasă cu brațele deschise. Micuțul i-a transmis un mesaj emoționant tatălui său.

„Te iubesc! Te pupăm! Sunt mândru de tine. Felicitări pentru cât ai stat acolo. Eu mă bag la somnic. Te pup”, a fost mesajul lui Leon.