Kamara a primit vestea care l-a emoționat până la lacrimi. Ce se întâmplă cu fiul său, Leon, motivul pentru care participă la Survivor

Kamara, aflat în Republica Dominicană, unde se desfășoară Survivor România 2023, a primit recent un mesaj foarte important pentru el. Concurentul din tabăra "Faimoșilor" a reușit, după câștigarea probei de comunicare, să ia legătura cu cineva de acasă.

23 mart. 2023, 11:15
Kamara a primit vestea care l-a emoționat până la lacrimi. Ce se întâmplă cu fiul său, Leon, motivul pentru care participă la Survivor

Cu această ocazie, Kamara a aflat vești importante despre fiul său, Leon, care e bolnav. Din fericire, veștile sunt bune, iar artistul poate sta liniștit că acasă la el lucrurile se desfășoară ca în mod obișnuit.

Kamara a luat legătura cu prietena lui cea mai bună, iar mesajul de la ea l-a emoționat până la lacrimi. Leon e pe mâini bune, e în siguranță, continuă să meargă la ședințele de terapie și chiar e evoluat din punct de vedere logopedic.

Citește și Boala cruntă cu care a fost diagnosticat Leon, fiul lui Kamara. Artistul luptă la Survivor ca să strângă bani de operație

”Leon este bine. Continuă cu terapiile, a mai crescut și a evoluat foarte mult. Mai nou a învățat și balada ”Miorița” pe de rost. Te iubește, întreabă de tine și te încurajează; ”Hai, tati campion, încă un pas pentru Leon”. Ai încredere că totul este sub control. Nu-ți face griji! Cei de acasă sunt bine, sănătoși și te așteaptă învingător. Atât Titza, cât și Andreias sunt susținătorii tăi Nr.1. Tu luptă în continuare și Doamne ajută să vii acasă cu trofeul”, este mesajul primit de la o prietenă de familie a ”Faimosului”.

Kamara a acceptat să participe la Survivor pentru Leon: „El e cel care mă motivează”

Kamara a intrat în competiția Survivor în echipa Faimoșilor și se luptă să câștige marele premiu. Artistul are o motivație serioasă, și anume fiul său, și e dispus să facă orice fel de sacrificii e nevoie pentru familia lui.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Leon se confruntă cu probleme de sănătate. Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și a trecut prin șapte operații, de-a lungul timpului. Ultima a fost în septembrie 2021 la Barcelona. Totuși, Leon mai are de făcut zece intervenții chirurgicale până la vârsta majoratului, însă sunt extrem de costisitoare. Tocmai de aceea Kamara se luptă să ajungă cât mai departe în competiție, până la final, și să câștige marele premiu.

Citește și Drama prin care trece cu fiul lui Kamara! Cine este vinovat pentru problemele lui Leon: „A nenorocit alte șapte sarcini!” VIDEO

„Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!”, a declarat Kamara pentru ciao.ro.