Kamara a primit mii de euro din partea Pro TV, pentru cele 13 săptămâni petrecute la Survivor România

S-a aflat ce sumă a primit Kamara de la Pro TV, pentru săptămânile petrecute la Survivor România, după ce a fost eliminat.

13 apr. 2023, 15:15
Kamara a primit mii de euro din partea Pro TV, pentru cele 13 săptămâni petrecute la Survivor România
Cu câți bani a plecta Kamara de la Survivor România

Kamara a fost eliminat în ediția de miercuri, 12 aprilie, de la Survivor România, în umra numărului de voturi primite de la telespectatori. Pentru cele 13 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, artistul a primit o sumă destul de mare, potrivit cancan.ro.

Câți bani a câștigat Kamara la Survivor

Kamara a participat la Survivor România având un scop foarte bine definit, acela de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro, pentru fiul său, Leon, care este bolnav.

Citește și: Concurenta de la Survivor România 2023 este însărcinată? Imaginile cu burtica au trezit suspiciuni

Cântărețul a petrecut în Dominicană 13 săptămâni, iar potrivit informațiilor din presă, acesta a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână în care a rezistat în competiția din junglă. Așadar, chiar dacă nu a ajuns în finală, s-a întors acasă cu o sumă semnificativă – 39.000 de euro.

După ce a aflat că a fost eliminat, Kamara a avut un discurs optimist, fiind mulțumit de prestația sa. Pe lângă asta, este convins că micuțul Leon e mândru de el.

Citește și: Ionuț Iftimoaie a cedat la Survivor România 2023: „Atâta umilință ca aici n-am îndurat niciodată”

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el. Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a declarat Kamara după eliminare.