Gigi Becali, reacție neașteptată cu privire la cazul lui Dan Diaconescu: „A greșit moral, nu penal. Fetele alea sunt copii?!”

Reacția surprinzătoare a lui Gigi Becali cu privire la cazul lui Dan Diaconescu. Ce spune latifundiarul despre derapajul acestuia.
Alina Costache
18 apr. 2023, 17:09
Gigi Becali, reacție neașteptată cu privire la cazul lui Dan Diaconescu: „A greșit moral, nu penal. Fetele alea sunt copii?!”
Gigi Becali, despre cazul lui Dan Diaconescu

Gigi Becali a comentat cu privire la situația în care se află Dan Diavonescu, acuzat de act secual cu minore și prostituție infantilă. Fostul jurnalist de la OTV a scăpat de arestul la domiciliu și a rămas să fie cercetat sub control judiciar, în urma deciziei Tribunalului Constanța.

Patronul FCSB îl apără pe acesta și susține că nu a făcut o greșeală penală, ci morală, deoarece ar fi întreținut relații intime cu două surori gemene de 15 ani. Gigi Becali consideră că Dan Diaconescu nu trebuia să fie arestat, pentru că „îl condamnă Hristos dacă a făcut curvie”.

„Am participat la referendum ca să nu se căsătorească bărbați cu bărbați. Bărbați cu bărbați au voie să se căsătorească, dar Dan Diaconescu cu femeie nu are voie.

A greșit din punct de vedere moral și a făcut păcat. Nu a greșit penal, el nu e însurat, are bani, cumpără femei. Are una și mai vrea încă una, care e treaba? Trebuie să-l bagi la pușcărie? Îl condamnă Hristos dacă a făcut curvie” a declarat Gigi Becali, într-un interviu de Paște, pentru România TV.

Citește și: Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. „Într-un an ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

Gigi Becali, despre prietenia dintre Dan Diaconescu și George Simion

Latifundiarul a mărturisit că între Dan Diaconescu și George Simion există o relație de prietenie și că fostul patron OTV ar fi intenționat să candideze la președinție, la alegerile din 2024.

Gigi Becali, tată a două fete, a dat de înțeles că minorele implicate în dosarul lui Dan Diaconescu și-ar fi dat consimțământul pentru ceea ce s-a întâmplat, pentru a obține bani de la el, dar și că ar fi recurs la șantaj.

Acesta mai spune și că nu are de gând să mai intre în politică, după ce în perioada 2009-2012  a fost europarlamentar, parlamentar din decembrie 2012 până în mai 2013, când a fost condamnat penal, iar în 2004 și 2009 a candidat la președinția României.

Citește și: Dan Diaconescu pus sub control judiciar. Avocatul său susține că stenogramele din dosar sunt FALSE

„E prietenie între el și George Simion. Probabil voia să candideze Diaconescu că are popularitate, să ridice și partidul. El avea niște fete de 16-17 ani. Fetele alea veneau la el și ziceau `dă-ne bani că suntem c*rve`. Femeia când poate să facă copii e femeie. Bunica mea s-a măritat la 15 ani și a făcut copii. Ea când începe să aibă din aia lunară, ea e femeie. Fetele alea sunt copii, nu le-ai văzut la TV?! Ele zic `dă-mi bani 2 ani, 3 ani`, apoi zic că erau copii și nu știau, erau prea mici?! Dacă vrei lege, dă-mi probe.

Am văzut la Trump, actrița porno. Cu**a am aflat că ea e actriță, de fapt. Bă, a înnebunit lumea asta definitiv. Lumea a înnebunit, nu mai e sănătoasă lumea! Ce e minoră? Femeia când deja poate să facă copii, ea e deja femeie. Copilul face copii? Lasă-mă pe mine cu legea. (…) Eu nu zic că n-a fost cu ele. Dar dacă vrei lege, dă-mi probe! Eu politică nu mai fac. Să nu le fie teamă, că pe mine politica nu mă mai interesează”, a adăugat Gigi Becali.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Planta pe care să o pui în ciorba de văcuță ca să îi dea cea mai bună aromă. Vei impresiona pe toată lumea cu mâncarea ta
Capital.ro
Ungurii sunt la ANI LUMINĂ de România. Planul conceput la BUDAPESTA este total fără precedent
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Inedit! Locul din România în care o casă se vinde cu 250 de euro
Adevarul
Povestea șocantă a deţinutului politic „nereeducat“ în temniţele comuniste. Grigore Caraza a murit ucis de un cerşetor
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Serviciul militar obligatoriu. Legea va fi adoptată după alegeri
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Capital.ro
ORDINUL a fost dat deja în Europa. Regulile care vor fi OBLIGATORII și în România
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'