Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au îngropat securea războiului nici după eliminarea de la Survivor. Ce le-a cerut artistul celor de la Pro TV

După ce s-au certat non-stop la Survivor România, Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au putut trece peste dispute nici după eliminare.

18 apr. 2023, 18:36
Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au îngropat securea războiului nici după eliminarea de la Survivor. Ce le-a cerut artistul celor de la Pro TV
Conflictul dintre Kamara și Ionuț Iftimoaie continuă și după Survivor

Kamara și Ionuț Iftimoaie au continuat conflictul și după ce au plecat de la Survivor România. Chiar dacă erau prieteni când au plecat în Republica Dominicană, competiția i-a transformat în adevărați dușmani.

Timp de trei luni, cei doi și-au aruncat cuvinte grele în fața tuturor, totul culminând cu un scandal în seara Unificării, înaintea unei petreceri la care au participat și Antonia și Alex Velea.

„Tu ești mare vrăjitor, mare păpușar. Tu făceai asta cu DOC. DOC e chihuahua al tău, dar eu nu sunt. Ai înțeles? Tu cu mine nu faci jocuri din astea? Hai, măi! Lasă-mă, te rog eu. În stilul tău de țață de la cel mai îndepărtat colț din țară a început. Așa cum face el cu buzele alea alea lui”, îi spunea Kamara lui Iftimoaie.

Ionuț Iftimoaie nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica lui Kamara: „Nu pot să-ți răspund, nu pot să mă cobor la nivelul tău, nu avem același nivel”.

Citește și: Motivul dureros pentru care Ionuţ Iftimoaie a plecat de urgenţă de la Survivor. „Familia ta are nevoie de tine, acasă!”

Kamara și Ionuț Iftimoaie nu au vrut să se întoarcă în țară cu același avion

În ediția din 12 aprilie, Kamara a fost eliminat, iar vineri seară s-a întors în țară. Din avionul cu care artistul s-a întors artistul, a coborât și Ionuț Iftimoaie, care a trebuit să părăsească Republica Dominicană din cauza unor probleme personale.

Citește și: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!

Potrivit cancan.ro, cântărețului nu i-a plăcut deloc că va trebui să zboare cu același avion ca și Iftimoaie, așa că le-a pus producătorilor două condiții: ca locurile din avion să fie cât mai îndepărtate, iar la aterizare să iasă din aeroport la o distanță de 30 de minute de celălalt concurent. Iftimoaie a acceptat condițiile, dar a cerut să fie primul care ajunge la Terminalul Spsiri de pe aeroportul Henri Coandă, fiind așteptat de soție și copii.