Motivul dureros pentru care Ionuţ Iftimoaie a plecat de urgenţă de la Survivor. „Familia ta are nevoie de tine, acasă!”

Ionuț Iftimoaie a plecat de la Survivor România 2023, deși nu era nominalizat pentru eliminare și nici accidentat. Fostul luptător a ajuns vineri, 14 aprilie, în România.

18 apr. 2023, 08:57
Motivul dureros pentru care Ionuţ Iftimoaie a plecat de urgenţă de la Survivor. „Familia ta are nevoie de tine, acasă!”

Motivul dureros pentru care Ionuţ Iftimoaie a fost dat afară de la Survivor. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Pro TV, a făcut un consiliu de urgență, unde a anunțat că fostul kickboxer părăsește competiția. „Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, este anunţul făcut de Daniel Pavel.

Citeşte şi: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!

Ionuț Iftimoaie a izbucnit în lacrimi când a auzit anunțul făcut de Daniel Pavel. „Familia ta are nevoie de tine, acasă! Sunt probleme personale de o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ceea ce facem aici. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al tău, se pot rezolva!”, a mai spus prezentatorul show-ului Survivor România 2023.

Citeşte şi: Ionuț Iftimoaie face primele declarații despre motivul pentru care a părăsit Survivor România. „S-au folosit cuvinte dure”

Ionuț Iftimoaie a stat în jungla din Republica Dominicană timp de 13 săptămâni, pentru care a primit o mică avere. Potrivit informațiilor apărute în presă, fostul sportiv ar fi primit pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România 2023 suma de 4.000 de euro. Astfel, la un calcul simplu, după 13 săptămâni în jungla din Republica Dominicană, Ionuţ Iftimoaie a câștigat suma de 52.000 de euro.