Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru: „Trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat”

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru și juratul de la Chefi la cuțite trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar marea lor încercare a fost participarea la America Express, pe care au reușit să o treacă cu brio.
Alina Costache
25 apr. 2023, 10:09
Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Doina Teodoru:
Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Chiar dacă pare că are o viață profesională foarte aglomerată, Doina Teodoru spune că a știut mereu cum să își păstreze libertatea. Astfel că niciodată nu a fost angajată full time la vreun teatru, optează pentru contractele de colaborare și spune că în acest fel își permite să evolueze, dar și să-și trăiască viața după bunul plac.

Citește și: Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu, când l-a cunoscut: „Asta era tot ce știam despre el”

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul

Foarte curând reapar. Sunt destul de activă în teatru. Am foarte multe spectacole, dar în curând o să încep filmările pentru un serial. Încă nu am început filmările, dar vor fi detalii cât de curând. Nu există doar personaje negative și personaje pozitive. Este o paletă mult mai largă.

Eu mă simt bine în toate personajele mele, pentru că sunt ale mele, și fac cumva să mă simt bine în toate. Ce să zic? Fiecare personaj scoate la iveală ceva din tine până la urma urmei pentru că trebuie să dai și ceva din tine acolo, ca să fii adevărat.

Eu lucrez de când mă știu pe colaborare, nu am vrut să mă angajez niciodată în teatru pentru că îmi place să am un program flexibil și să mi-l fac pe cât posibil cum îl vreau eu. Călătoresc foarte mult, în spectacolele în care joc mereu suntem pe dublu rol tocmai ca să ne dea puțină libertate și mi se pare mult mai ok așa pentru mine”, a spus Doina Teodoru, conform Ego.ro.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Afacerea cu care un român a dat lovitura! Ideea genială prin care ajunge să câștige și 200 de lei în doar câteva minute
Capital.ro
Klaus Iohannis a rămas FĂRĂ CUVINTE. Nu am crezut că o să văd vreodată AȘA CEVA
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Se dau GRATIS 500 de lei. Cine primește banii
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase fuste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
A murit la doar 55 de ani. Veste șoc în politica românească
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Câștigă 200 de lei doar în câteva minute! Ciprian a dat lovitura cu o afacere aparent banală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Senatul României a aprobat proiectul de lege privind monitorizarea calității aerului: Se dau amenzi de până la 80.000 de lei
Capital.ro
A MURIT marele actor român. Toată SCENA artistică este în doliu
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Laurențiu Reghecampf, fericit în brațele Corinei Caciuc după despărțirea de Anamaria Prodan: ‘Contează că mie îmi place foarte mult Corina’
MediaFlux
SE SCOT BANII din PILONUL II! SUMELE sunt URIAȘE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'