Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu, când l-a cunoscut: „Asta era tot ce știam despre el”

Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, iar una dintre marile provocări a relației lor a fost participarea la America Express, de pe Antena 1.

31 mart. 2023, 12:23
Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu, când l-a cunoscut: „Asta era tot ce știam despre el”
Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu. Chef-ul a fost multă vreme discret cu viața lui amoroasă și a preferat să nu vorbească despre relațiile în care a fost implicat. Chiar și pe aceasta a ținut-o, o perioadă de timp, departe de ochii publicului.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Bordea și Cortea i-au dat de gol

Doina Teodoru, prima impresie despre Cătălin Scărlătescu

Înainte să îl cunoască pe partenerul ei, Doina Teodoru nu știa foarte multe informații despre el. Cu toate astea, actrița a povestit o întâmplare amuzantă care are legătură cu faimosul chef.  „Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere. Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e? „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”. A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc”, a mărturisit Doina Teodoru.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au cunoscut la Vama Veche și au început să formeze un cuplu la câteva luni distanță de la acea întâlnire. „Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut clic instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el! Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut! Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”, a declarat Doina Teodoru.

Cei doi au făcut echipă în show-ul America Express și nu vor uita această experiență pe care au trăit-o împreună. Au avut ocazia în cadrul emisiunii să-și testeze limitele și să facă față unor provocări de care nu au mai avut parte până atunci. Momentele dificile din competiție nu au lipsit, iar actrița a vorbit despre despre unul dintre ele.

Am avut o zi în care ne-am certat cred că toată ziua. A fost o zi fatidică pentru amândoi. Din asta am învățat că dacă nu faci echipă, dacă nu treci peste probleme, nu ai cum să reușești. Și aceea cred că a fost o lecție destul de bună  pentru noi”, a spus Doina Teodoru într-un interviu pentru Playtech.