Din ce își câștigă existența Doina Teodoru. Cu ce se ocupă iubita lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru este una dintre cele mai cunoscute și apreciate concurente de la America Express, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă în viața de zi cu zi și din ce își câștigă existența.

05 mart. 2023, 20:38
Din ce își câștigă existența Doina Teodoru. Cu ce se ocupă iubita lui Cătălin Scărlătescu
Din ce își câștigă existența Donia Teodoru. Cu ce se ocupă iubita lui Cătălin Scărlătescu

Din ce își câștigă existența Donia Teodoru. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a devenit cunoscută publicului din România în anul 2017, după ce a câștigat iUmor și marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Citește și Scandal la America Express! Doina Teodoru, scoasă din minți de Andreea Bălan: „Ştiam că aşa face!”

Din ce își câștigă existența Doina Teodoru

Doina Teodoru are 32 de ani, este din Galați și de când se știe și-a dorit să fie actriță.

Deși, inițial, a urmat cursurile unui liceul la profil real, de matematică fizică, Doina a absolvit în cele din urmă, Liceul de Artă din Galați. După care a urmat cursurile Universității de Arte Teatrale și Cinematografie, pe care a absolvit-o în anul 2012, iar de atunci și-a început cariera de actriță.

De-a lungul timpului, Doina a jucat în mai multe filme și seriale televizate printre care se numără Happy Meal, Love Locker, Băieți de oraș, iar în anul 2019 a jucat în See You Soon.

În prezent, Doina Teodoru lucrează la Teatrul Mic și Teatrul de Comedie din București și în același timp, se bucură de un succes incredibil la America Express, unde concurează alături de iubitul său, Cătălin Scărlătescu.

Chiar dacă în urmă cu șase ani a câștigat marele premiu de 20.000 de la iUmor, nu se știe ce salariu are Doina Teodoru, însă publicul din România a aflat că iubitul său nu câștigă sub 1400 de dolari.

În urmă cu câteva luni, chef Scărlătescu a fost invitat la podcastul lui Speak, „La fileu”, unde a dezvăluit  câți bani a câștigat de-a lungul timpului din meseria de bucătar.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari. Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Acesta a spus că în perioada respectivă cu salariul pe care îl câștiga într-o lună, putea să își cumpere trei mașini Dacia.

„Dacă eu eram stâlpul care-ți aduceam banii în casă, eu îți produceam ție 30 de mii pe lună, cât îmi dădeai tu mie? Dacă nu intra suma corectă… lasă că am unde să muncesc”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și Doina Teodoru, val de ironii la adresa Monicăi Gabor: „De ce umblați cu boșorogi? Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni?”