Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului. Cum s-a pozat cu Radu Siffredi

Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului. Zilele trecute, sora Deliei şi Răzvan Miheţ au divorţat la notar, iar anunţul l-a făcut chiar mama vedetei, Gina Matache. Cei doi au fost căsătoriți aproape șase ani și au doi copii împreună.

27 apr. 2023, 15:44
Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului. Cum s-a pozat cu Radu Siffredi
Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului

Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului. Lucrurile par să intre pe un făgaş normal în familiei Deliei. După ce Gina Matache a reacționat impulsiv la știrea că fiica ei cea mică s-a despărțit de soț, acum, pare că a început să accepte situația actuala.

Citeşte şi: Ce a făcut Oana Matache, după ce au apărut speculații că s-ar fi despărțit de Radu Siffredi. Iubitul vedetei dispăruse de pe rețelele sociale

Oana Matache, prima apariţie după pronunţarea divorţului

După o perioadă în care nu s-au mai afişat împreună, Oana şi Radu au apărut în calitatate de cuplu la un eveniment fashion, exclusivist. Cei doi au adoptat ținute elegante și moderne și se comportau precum doi îndrăgostiți.

Radu Siffredi a purtat un bomber negru și o pereche de pantaloni negri cu o croială lejeră, iar Oana a optat pentru o bustieră neagră din satin, cu un corset negru, asortat cu pantaloni largi.

Oana Matache a divorţat oficial de tatăl copiilor

Mama artistei a făcut primele declarații referitoare la decizia acestora, însă nu a confirmat separarea legală, motivând că nu-și dorește să se amestece în viața fiicei ei.

Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r. – a Oanei și a soțului ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui.

Când sunt rele, sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r. – divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii‘, a declarat Gina Matache, potrivit Cancan.ro.