Ce a făcut Oana Matache, după ce au apărut speculații că s-ar fi despărțit de Radu Siffredi. Iubitul vedetei dispăruse de pe rețelele sociale

Oana Matache și Radu Siffredi formează de câteva luni un cuplu, însă, recent, în presă au apărut speculații că cei doi s-ar fi despărțit.

20 apr. 2023, 23:26
Ce a făcut Oana Matache, după ce au apărut speculații că s-ar fi despărțit de Radu Siffredi. Iubitul vedetei dispăruse de pe rețelele sociale

S-a speculat că Oana Matache și Radu Siffredi nu mai formează un cuplu, bărbatul dispărând pur și simplu de pe rețelele sociale, dar vestea a fost dezmințită după ce au apărut, din nou, împreună.

În luna februarie, Oana Matache confirma divorțul de Răzvan Miheț, tatăl celor doi copii ai săi, și că are o relație cu actualul partener, Radu Siffredi. Pe rețelele de socializare a apărut un val de critici la adresa celor doi îndrăgostiți, inclusiv din partea mamei ei, Gina Matache, care a declarat că nu poate accepta noua relație a fiicei sale.

Citește și: Delia este extrem de mândră de sora ei. Imagini cu Oana Matache, făcute publice după scandalul cu Radu Siffredi

Deranjată de aceste reacții, Oana a decis să le răspundă oamenilor – „Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață, și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia final”, a spus aceasta.

Citește și: Delia, prima reacție după ce s-a spus că a furat piesa Lololo de la trupa Azur: „De fapt, nu este nici a lor”

Oana Matache și Radu Siffredi nu s-au despărțit

Câteva săptămâni la rând, Oana nu a mai apărut alături de Siffredi, nici în poze pe Instagram, dar nici în imaginile surprinse de fotografii publicațiilor. De aici s-a tras concluzia că cei doi nu ar mai forma un cuplu. Asta până astăzi, când artista a infirmat aceste speculații.