Fiul lui Liviu Dragnea, fără permis după ce a condus cu o viteză excesivă. Valentin nu a recunoscut nici depăşirea interzisă

Fiul lui Liviu Dragnea a rămas fără permis. Valentin a pierdut în primă instanță litigiul cu IPJ Teleorman după ce a contestat procesul verbal. Tânărul a fost surprins de radar conducând cu o viteză de 142 km/h într-o zonă cu limită de 90 km/h.

06 mai 2023, 12:41
Fiul lui Liviu Dragnea, fără permis după ce a condus cu o viteză excesivă. Valentin nu a recunoscut nici depăşirea interzisă
Fiul lui Liviu Dragnea a rămas fără permis

Fiul lui Liviu Dragnea, fără permis. În contestația sa, Valentin a invocat scrisul ilizibil al polițistului care a scris procesul verbal, fapte descrise insuficient, neindicarea clară a locului săvârșirii contravenției și lipsa indicării limitei de viteză pe sectorul de drum respectiv. Nici depășirea pe linie continuă nu este recunoscută de acesta.

Fiul lui Liviu Dragnea, fără permis

Valentin Dragnea a condus în data de 23 septembrie 2022, pe DE 70 București-Alexandria, cu viteză excesivă. În dreptul kilometrului 66, mașina marca Audi a efectuat manevra de depășire încălcând linia continuă, circulând pe contrasens cu o viteză de 142 km/h, potrivit datelor din dosar,

Dragnea  Jr. a avut 6 puncte-amendă, 6 puncte-penalizare și sancțiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile.

Citeşte şi: De ce a divorţat Liviu Dragnea, după 28 de ani de căsnicie. Ce legătură a avut Irina Tănase cu această despărţire

Valentin Dragnea a divorțat vara anului trecut

Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, și Gina Tătulescu au divorțat după patru ani de la căsătorie. Chiar dacă ruptura s-a petrecut acum mai multe luni, abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, după ce tânăra a decis să vorbească despre despărțire.

După divorțul care a avut loc în secret, Gina Tătulecu a decis să înceapă o viață nouă în compania unui bărbat care deține în București o cafenea și conduce un G Klasee de sute de mii de euro. Potrivit tinerei, nu mai formează un cuplu cu fiul fostului lider PSD încă din primăvară. Divorțul s-a produs în aceeași perioadă, fără să existe conflicte de vreun fel.

Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți cei doi continuă să păstreze legătura: „Am rămas în relații bune, comunicăm, ne sunăm, ne ajutăm reciproc atunci când este cazul.” Fosta soție a lui Ștefan Dragnea are numai cuvinte de laudă la adersa acestuia, dar nu dorește să vorbească despre motivul separării.