De ce a divorţat Liviu Dragnea, după 28 de ani de căsnicie. Ce legătură a avut Irina Tănase cu această despărţire

În spaţiul public s-a vehiculat ideea conform căreia Liviu Dragnea a divorțat de soția sa, după 28 de ani, din cauza Irinei Tănase. Fostul preşedinte al PSD a dat cărţile pe faţă şi a explicat ce s-a întâmplat.

04 mai 2023, 09:20
De ce a divorţat Liviu Dragnea, după 28 de ani de căsnicie. Ce legătură a avut Irina Tănase cu această despărţire

A divorţat Liviu Dragnea, după 28 de ani, pentru Irina Tănase? Răspunsul la această întrebare a fost dat chiar de fostul lider PSD, în cadrul emisiunii „În oglindă”

„Pur și simplu noi nu am mai rezistat la această tensiune . Nu e făcută dintr-un aluat dur, atunci au fost niște ani urâți, eram hăituit, urmărit, cercetat, telefoane ascultate, și ale mele și ale copiilor. Greu de imaginat. Și nici nu am chef să explic. A cedat, pur și simplu. Și i-am respectat decizia”, a confirmat Dragnea, infirmând zvonurile referitoare la Irina Tănase.

Citeşte şi Bianca Drăgușanu îi demonstrează Claudei Pătrășcanu ce însemnă „suflete pereche”! Clipul postat de prezentatoarea TV alături de Gabi Bădălău a făcut furori pe internet

Fostul lider PSD a admis faptul că fosta soţie a anticipat  că intrarea lui pe scena politică nu va fi una de bun augur pentru căsnicia lor.

„Când mi s-a propus să merg prefect, în decembrie 1996 și am zis că da, ea a plâns foarte mult. Și a zis că pasul ăsta, într-un final, nu o să ne facă bine. Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat.

Citeşte şi Dieta banală cu care Anca Ţurcaşiu se menţine în formă maximă la 53 de ani. La ce alimente a renunţat definitiv

Chiar dacă a divorţat de Bombonica Prodana, după aproape trei decenii de căsnicie, Liviu Dragnea susţine că o respectă mult pe fosta lui soţie.

„E o femeie pe care am respectat-o și o respect, fosta mea soție, mama copiilor mei”, a precizat Dragnea