Accident grav pe „drumul morţii”. Un şofer a decedat strivit între fiarele contorsionate ale unei dube după ce s-a lovit de un TIR

Un șofer vrâncean în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul între fiarele contorsionate ale dubei pe care o conducea, după ce a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR. Accidentul s-a produs noaptea trecută pe DN2 E85, la ieșire din localitatea Cioranca spre Buzău.

09 mai 2023, 08:45
Accident grav pe „drumul morţii”. Un şofer a decedat strivit între fiarele contorsionate ale unei dube după ce s-a lovit de un TIR

Polițiștii au stabilit că în timp ce conducea autoutilitara dinspre Bucureşti către Buzău, un şofer în vârstă de 55 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu un autocamion condus pe sensul opus de mers, de către un cetăţean turc, în vârstă de 62 de ani.

Citește și: Autocar cu 32 de pasageri s-a răsturnat pe „drumul morții”. A fost activat Planul roșu de intervenție

În urma impactului, şoferul de 55 de ani a murit. Cetățeanul turc aflat la volanul TIR-ului a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Citește și: Oboseala la volan, echivalentul unui anumit grad de alcoolemie sau de drog. Titi Aur: Înseamnă capacitate de atenție distributivă, de a observa și apoi capacitate de reflex mai mică

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Harghita: Conductă de gaz din incinta unei benzinării din Odorheiu Secuiesc, fisurată după ce a fost lovită de un camion

O conductă de gaz din incinta unei benzinării din municipiul Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a fost fisurată, luni seară, după ce a fost lovită de un camion. Zona a fost izolată, până la remedierea avariei. Defecţiunea a fost remediată.

Potrivit ISU Harghita, o conductă de gaz a fdost fisurată, în incinta unei benzinării din municipiul Odorheiu Secuiesc, în urma acroşării de către un autocamion, la o manevră greşită făcută de şofer. Acolo s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere, care asigură măsurile de prevenire a unor situaţii de urgenţă.

”A fost balizată zona pe strada Beclean; circulaţia a fost închisă pe ambele sensuri. Echipa de intervenţie a distribuitorului de gaze a sosit la locul evenimentului, urmând să intervină pentru obturarea sau sigilarea conductei fisurate”, a precizat sursa citată.  Acolo au ajuns şi poliţişti, sesizaţi în urma apelului la 112.

Autotren care transporta maşini, răsturnat la Arad. Şofer rănit grav

Un autotren care transporta mai multe autoturisme s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, la ieșirea de pe Autostrada A1, în județul Arad, un accident în urma căruia șoferul de 43 de ani a fost rănit grav, iar mașinile transportate au fost aruncate în câmp. Accidentul a avut loc în jurul orei 00:30, pe o bretea de ieșire de pe Autostrada A1, la kilometrul 538, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al instituției.