Autocar cu 32 de pasageri s-a răsturnat pe „drumul morții”. A fost activat Planul roșu de intervenție

Accident grav pe DN2 (E85), la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. Un autocar, în care se aflau 32 de persoane s-a răsturnat și a fost activat Planul roșu de intervenție, a transmis Instituția Prefectului Buzău.

08 mai 2023, 19:02
Autocar cu 32 de pasageri s-a răsturnat pe „drumul morții”. A fost activat Planul roșu de intervenție

Update. Autocar cu 32 de pasageri s-a răsturnat pe DN2 E85. Ultimul bilanţ transmis de autorităţi arată că 20 de persoane necesită îngrijiri medicale. Acestea se adaugă celor două victime deja preluate de către ambulanţa de la Suceava.

„Trafic blocat pe DN2(E85), la ieşire din municipiul Râmnicu Sărat către Focşani, din cauza unui accident rutier. Din primele date, un autovehicul este răsturnat în afara părţii carosabile, 10 persoane ar necesita îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

Autocar cu 32 de pasageri răsturnat pe DN 2

Șoferul autocarului se află în stare gravă. Două persoane au fost preluat de o salvare de la SAJ Suceava, care era în tranzit și a oprit la locul accidentului.

Citește și Accident în timpul examenului de obținere a permisului auto. O tânără de 19 ani a lovit un bărbat

”În acest moment se acordă asistență medicală de urgență pentru 20 de persoane, toate conștiente. De la nivelul județului Buzău, la locul accidentului acționează 2 autospeciale de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 5 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 11 ambulanțe SAJ Totodată, în sprijin intervin 1 autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD de la nivelul ISU Vrancea. Misiunea este în dinamică”, potrivit ISU Buzău.

Citește și Accident mortal pe DN1. Un bărbat de 68 de ani a decedat după ce un şofer de pe contrasens l-a izbit violent

Echipele de intervenție se află la fața locului și fac toate eforturile pentru a acorda îngrijiri medicale celor răniți și pentru a debloca traficul. Cel puțin zece ambulanțe se află la fața locului.