Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil: „Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el”

Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil. Vasile este fost cadru didactic la catedra de desen şi a renunţat să mai predea pentru a duce o viață de „artist”. Însă, planurile nu au ieșit așa cum le-a preconizat acesta, iar cel cântăreţul este direct afectat.

09 mai 2023, 15:28
Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil: „Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el”
Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil

Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil. Pe lângă faptul că venitul lui Vasile este foarte mic, aproape inexistenţial, artistul a avut să afle și alte detalii îngrijorătoare. Bărbatul în întuneric, deoarece nu mai avea curent din cauza neachitării facturii la lumină.

Citeşte şi: Apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia, distruse de turişti: „Stricăciunile sunt pe bune”

Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil

Ajuns în pragul disperării și răbdării, Mihai şi sora lui, Geanina, se gândesc să îl ducă pe artistul nonconformist la un azil. „L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?

De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!

Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: „Plătește-mi nu știu ce factură!” Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate. E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu au deloc efectul scontat! Dimpotrivă.

Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Impact.ro.