Mihai Trăistariu, dezvăluire-șoc despre problema care îl macină: „Mi-am dat seama că sunt dependent”

Mihai Trăistariu este gen de artist care „joacă cu cărțile” pe față fără niciun fel de problemă. Acesta a dezvăluit recent că suferă de o dependență, care l-a împins la foarte multe gesturi extreme.

12 apr. 2023, 22:56
Mihai Trăistariu, dezvăluire-șoc despre problema care îl macină: „Mi-am dat seama că sunt dependent”

Mihai Trăistariu a fost mereu extrem de deschis și de transparent cu privire la problemele cu care se confruntă. Viața sa personală a fost pusă pe tapet cu toată sinceritatea artistului. Cântărețul în vârstă de 43 de ani este de părere că doar în acest mod poate să creeze o conexiune mai autentică cu fanii săi. Recent acesta a mărturisit că se confruntă cu o dependență, pe care doar de curând a realizat că o are.

Citește și: Mihai Trăistariu ar face orice pentru a-și salva cariera. A apelat chiar și la inteligența artificială: „I-am dat să facă versuri”

Mihai Trăistariu a dezvăluit faptul că, pe parcursul pandemiei de coronavirus, a realizat că are o dependență uriașă față de bani. Artistul a admis faptul că deținea și în contul bancar o sumă de rezervă, în cazul în care urmau să vină „zile negre”. Acesta își rezervase chiar o sumă măricică, care se ridica la câteva zeci de mii de euro. Totuși, cântărețul susține că pandemia i-a schimbat perspectiva din acest punct de vedere.

„În cazul meu, dacă nu am finanțe în casă sunt în depresie. Adică mă obișnuisem până în pandemie să am 50,000 de euro în bancă. Stăteam cu ei de frică, de rezervă. Să stea acolo banii ăia, să nu mă trezesc că am nevoie de ei și nu îi am! Pandemia m-a răpus și mi-am dat seama că sunt dependent de bani. De atunci m-am învățat să fiu strângător, să economisesc. Nu sunt calic, nu sunt zgârcit, chiar sunt darnic”, a mărturisit artistul.

Mihai Trăistariu s-a apucat de contabilitate

Pentru a învăța cum este mai bine să îți gestionezi finanțele și cum este indicat să privești problematica banilor, Mihai Trăistariu a decis să se înscrie la un curs de contabilitate. Acesta a explicat că nu se prea pricepe atunci când vine vorba de administrarea banilor, așa că a simțit că este un pas necesar.

Pe de altă parte, artistul a mărturisit că a început un curs de contabilitate, pentru a învăța cum să își administreze mai bine banii.

„Da (n.r. s-a apucat de un curs de contabilitate). Mi-am dat seama că nu sunt atât de genial la strâns banii. Nu știu să îmi administrez banii. Îi risipesc foarte ușor. Se fac ușor și îi risipesc la fel de ușor și atunci am zis că trebuie să învăț să mă administrez puțin. Am găsit pe rețelele de socializare un curs, am dat un telefon și m-am înscris”, a continuat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Citește și: De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România: „Nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului”