Cum arată şi ce face acum Suzi Curcă din serialul La Bloc. Actriţa Luminiţa Erga este de nerecunoscut

Suzi Curcă din La Bloc, alias Luminița Erga, s-a retras din viața publică, însă continuă să urce pe scenă cu la fel de mare iubire și devotament.

12 mai 2023, 09:35
Cum arată şi ce face acum Suzi Curcă din serialul La Bloc. Actriţa Luminiţa Erga este de nerecunoscut

Alături de colegii ei de breaslă, Luminiţa Erga a cucerit telespectatorii și s-a bucurat de un real succes pe când juca în serialul La Bloc. Ce-i drept, a fost unul dintre cele mai vizionate din anii 2002-2008, înregistrând sute de mii de vizualizări, astfel că și acum actorii sunt pe buzele tuturor. Ei bine, dacă o parte dintre ei au mai apărut în fața fanilor, Luminița Erga s-a retras pe cât posibil din viața publică.

România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Critici dure pentru pentru Theodor Andrei: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“

Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului ce mai face și cum mai arată Suzi Curcă din La bloc, actrița care a bucurat milioane de români. Ei bine, iată ce face vedeta în vârstă de 53 de ani, după ce n-a mai apărut la televizor o perioadă mare de timp și a încercat să fie foarte discretă cu viața ei privată și personală.

Cum arată și ce ocupație are Suzi Curcă din serialul La bloc

Suzi Curcă din La Bloc, alias Luminița Erga, s-a retras din viața publică, însă continuă să își practice pasiunea cu la fel de mare iubire și devotament. Nu, nu s-a lăsat de actorie, ci joacă pe scena teatrului Nottara. De asemenea, chiar dacă nu mai apare prea des pe micile ecrane, ea poate fi urmărită și în filme, unul dintre acestea fiind Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, în regia lui Radu Jude.

Continuă să se implice foarte mult din punct de vedere profesional, astfel că a făcut parte și din distribuția serialului „Videochat’, unde a jucat rolul unui personaj, prin prisma căruia a experimentat o viață plină de picanterii și lucruri intense. De asemenea, ‘Ultimul corupt din România„ este un alt film în care apare Suzi Curcă din La Bloc.

Actrița Luminiţa Erga o duce foarte bine și pe plan profesional

Pe plan personal, actrița se bucură de o frumoasă poveste de dragoste și un mariaj fericit, fiind căsătorită de peste 27 de ani cu Valentin Teodosiu. Din rodul iubirii lor au rezultat și două fiice gemene, Irina și Catinca, care se apropie de vârsta majoratului. Spre surprinderea tuturor, adolescentele nu au călcat pe urmele mamei lor, fiind pasionate de baschet și dans.

Manelist celebru, ajuns cu ambulanța la spital, în Dubai: ”Aveam o durere foarte mare în piept. Simțeam că mă sufoc”

„Când nu joc în seriale sau filme fac teatru. Sau gătesc, fac curățenie, încerc să fac educație unor fete și să mă înțeleg bine cu soțul. Ar fi aiurea să spun că-mi ies toate, dar eu nu mă las!’, spunea Luminița Erga în urmă cu ceva timp în emisiunea La Măruță, conform unica.ro.

Ei bine, nu doar pe plan profesional și personal o duce bine, ci și când vine vorba despre aspectul fizic. Luminița Erga este în continuare o femeie foarte frumoasă, care atrage privirile tuturor, având o siluetă de invidiat. Fără doar și poate, vârsta este doar un număr pentru ea, continuând să poarte adesea haine casual și elegante, care inspiră un aer tineresc.