Manelist celebru, ajuns cu ambulanța la spital, în Dubai: ”Aveam o durere foarte mare în piept. Simțeam că mă sufoc”

De Angelo, căci despre el este vorba, a avut o stare de rău, simțind că se sufocă, acuzând o durere puternică în piept. Cântărețul aflat în Dubai a chemat Ambulanța și a fost transportat imediat la un spital de urgență din țara arabă.

12 mai 2023, 09:09
Manelist celebru, ajuns cu ambulanța la spital, în Dubai: ”Aveam o durere foarte mare în piept. Simțeam că mă sufoc”

Artistul susține că încă nu știe exact ce are, însă medicii din Dubai i-au prescris un tratament pentru calmarea durerilor cu care acesta s-a confruntat. Din fericire, situația lui nu este atât de gravă pe cât se aștepta.

„Am fost în jur de 23 la spital, de urgență, aici în Dubai. M-a luat Salvarea deoarece simțeam că mă sufoc. Aveam o durere foarte mare în piept. M-a luat cu transpirații, aveam palpitații. Mi-au administrat calmante imediat, crezând că poate fi ceva la pancreas”, a mărturisit De Angelo, pentru Fanatik.

Cântărețul s-a mai liniștit după pastilele pe care i le-au dat doctorii și s-a dus acasă, însă după trei ore, chinul a reînceput! De Angelo s-a întors la spital, unde i s-a luat sânge.

Citește și: Motivul intim pentru care Carmen Brumă nu se căsătoreşte cu Mircea Badea. „Aşa a fost modelul, aşa a fost materialul”

„M-am liniștit și după aceea am fost acasă. După trei ore, am avut dureri și mai mari și am început să vomit. M-am întors la spital, iar de data asta mi-au luat sânge să vedem de la ce poate fi starea asta de rău. Mi s-a zis că nu am nicio bacterie, eu crezând că am vreo bacterie sau un virus. De fapt, am avut o criză de gastrită.

Mi-au făcut și endoscopie și mi-au dat pansamente gastrice pentru acid gastric, eu având foarte mult acid de la operația de gastric sleeve de acum patru ani. Mi-au zis să revin la control după medicamentele prescrise, după ce îmi termin tratamentul temporar”, ne-a mai spus De Angelo.

Îndrăgitul manelist nu este prima oară în pragul morții! Cântărețul a mai trecut printr-o situație grea, în care viața i-a fost pusă în pericol în urmă cu doi ani. De Angelo era să ardă de viu după ce mașina în care se afla a luat foc.

Citește și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față! Este sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău: „Hai să fim mai bune, hai că suntem femei”