Mihai Trăistariu aruncă bomba! Anul viitor vrea să câștige Eurovision: „Aș da cât e nevoie. Sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro”

Mihai Trăistariu este hotărât să revină la Eurovision și să îl câștige! Artistul nu a putut să comenteze finala marelui concurs și despre câștigătoarea trofeului Loreen.

16 mai 2023, 09:06
Mihai Trăistariu aruncă bomba! Anul viitor vrea să câștige Eurovision: „Aș da cât e nevoie. Sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro”
mihai-traistariu-despre-eurovision-2023

Mihai Trăistariu a aruncat cea mai mare bombă! Artistul e hotărât să se întoarcă la Eurovision. Acesta a făcut această declarație în contextul în care weekend-ul trecut a avut loc marea finală a celui mai important concurs muzical. Trăistariu a fost extrem de activ în această perioadă comentând mai multe aspecte care au ținut de concursul de la Liverpool.

Citește și: Mihai Trăistariu, reacţie dură după prestația lui Theodor Andrei din semifinala Eurovision: „Nu avea ce să caute pe scenă”. Cât a costat showul românului

Eurovision 2023 a fost câștigat de artista din Suedia, Loreen, care a pus mâna pe trofeu pentru a doua oară în cariera sa. Pe podium s-au situat Finlanda și Israel. La polul opus, România a câștigat zero puncte, iar Republica Moldova s-a poziționat pe locul 18. Având în vedere toate aceste aspecte, Mihai Trăistariu nu a putut să nu emită și el o părere publică cu privire la finala Eurovision, cu atât mai mult cu cât este la curent cu tot ce ține de acest concurs.

Acesta a afirmat că era convins că Loreen va câștiga trofeul încă de când a fost lansată piesa cu două luni în urmă. Acesta a mai adăugat că este extrem de bucuros pentru ea, mai ales având în vedere că a avut o prestație live de excepție. Loreen cu piesa „Tattoo” a reușit să adune 583 de puncte, cele mai multe dintre ele fiind din partea juriilor. Acesta a comentat și prestația Finlandei, de care nu a fost deloc impresionat, cu toate că artistul Käärijä a fost favoritul publicului, primind cele mai multe puncte la televoting.

„Eu am pronosticat-o încă de la început pe Loreen, de când a fost aleasă de Suedia acum două luni. Deci, ce am simțit eu s-a adeverit. Și mă bucur enorm. Chiar am urmărit jurizarea, juriul a ridicat-o foarte mult. Locul 2, Finlanda, a fost un tip măscărici, cu o piesă comercială. Foarte mulți îl preferau pe el, dar nu avea voce deloc, iar eu nu înghit astfel de lucruri. Atunci m-am bucurat că a câștigat Loreen. Italianul a fost foarte bun. O piesă foarte sensibilă. El a transmis foarte mult, a meritat cele 12 puncte ale românilor.’, a spus artistul pentru Impact.ro.

Cât e dispus Mihai Trăistariu să scoată din buzunar ca să câștige Eurovision

Dată fiind prestația României de anul acesta, Trăistariu este hotărât să se întoarcă la Erovision.

„Da, asta îmi dă curaj să particip, căci Loreen este al doilea concurent din toate timpurile care a câștigat de două ori. Johnny Logan a câștigat de trei ori, iar Loreen, de două. Deci, eu îmi doresc să reprezint țara, să câștig, să fiu trimis acolo și să revin în glorie!”, a continuat artistul.

Mai mult de atât, artistul a afirmat că este dispus să scoată din buzunar sume semnificative, dacă asta îi va aduce o șansă în plus pentru a câștiga Eurovisionul. Mihai Trăistariu a afirmat că, în mod normal, nu cumpără piese de la nimeni, dar în acest context ar face asta, dacă piesa ar fi una extraordinar de bună. A menționat că ar fi dispus să plătească și 10.000 de euro.

„Aș da cât e nevoie. Partea bună este că eu sunt un norocos și nu mi-am plătit în viața mea o melodie. Nu-mi amintesc să fi dat bani cuiva, pentru că am avut norocul să mă lansez cu trupa Valahia și atunci făceam piesele împreună cu Costi Ioniță și Dorin Topală. După ce m-am desprins de trupă, eram deja vedetă și mă căutau compozitorii să-mi dea piese. Eu și în ziua de zi am piese primite gratuit.

Nu înseamă că e rău sau bine, pentru că, uneori, piesele nu sunt cele mai cele, dar am învățat să triez în ultimii ani și nu mai iau chiar orice piesă. În general, nu am plătit nimic, dar dacă merită, vreau să o fac. Dacă merită și simt că e o piesă câștigătoare, sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro.”, a concluzionat Mihai Trăistariu pentru sursa menționată.

Citește și: Mihai Trăistariu, acuzaţii grave la adresa juriului Eurovision România: „Sunt corupţi! Nu voi da nume, că nu e elegant”