Alina Pușcaș, prezentatoarea „Te cunosc de undeva” pusă la pat de o problemă de sănătate. Iată despre ce e vorba

Alina Pușcaș, cunoscuta prezentatoare a emisiunii "Te cunosc de undeva", a fost nevoită să se retragă temporar din activitate din cauza unei probleme de sănătate care a necesitat odihnă și îngrijiri medicale.

16 mai 2023, 11:28
Alina Pușcaș, prezentatoarea „Te cunosc de undeva” pusă la pat de o problemă de sănătate. Iată despre ce e vorba
Alina Pușcaș

Alina Pușcaș, una dintre cele mai îndrăgite și respectate prezentatoare TV din România, este extrem de activă în a-și ține la curent fanii cu evenimentele din viața sa. Recent, ea a dezvăluit că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Frumoasa prezentatoare a mărturisit că este doborâtă de o durere de spate cumplită.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de durată cu Mădălin Ionescu: „Am avut o chimie puternică. Și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori”

Cu toate că, Alina Pușcaș este întotdeauna văzută cu zâmbetul pe buze, se confruntă în prezent cu o perioadă mai puțin plăcută. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că suferă de dureri de spate și a încercat un tratament cu plasturi cu chili, special concepuți pentru astfel de afecțiuni.

„Am avut o zi cu dureri serioase de spate… Le-am tratat momentan cu plasturi cu chilli.”, a scris Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Cu ce probleme de sănătate s-a mai confruntat Alina Pușcaș

Alina Pușcaș a mai avut probleme de sănătate și în trecut. Chiar la finalul anului trecut, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a postat o fotografie, în timp ce se afla pe patul de spital cu un perfuzor la mână, după ce a fost diagnosticată cu abces la rinichi, o afecțiune destul de rară.

„Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala „Te cunosc de undeva”, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor”, spunea Alina Pușcaș, în luna decembrie.

Citește și: Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. A împărtășit marea bucurie cu fanii săi