Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. A împărtășit marea bucurie cu fanii săi

Vlăduța Lupău are o viață frumoasă pe care și-o dedică familiei sale și carierei muzicale. Reușește să îmbine ambele activități foarte bine. Se bucură de mult succes pe plan profesional, dar în același timp încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil alături de familia ei.

16 mai 2023, 10:48
Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. A împărtășit marea bucurie cu fanii săi

Recent, Vlăduța Lupău a trăit o experiență cu adevărat emoționantă. Artista l-a dus pe fiul ei, Iair, la bunica ei. A fost prima întâlnire dintre cei doi, iar momentul s-a lăsat cu lacrimi de bucurie.

Citește și Vlăduța Lupău este în al nouălea cer. Vestea pe care a dat-o chiar de Buna Vestire. ”Cel mai mare dar în pântecele meu”

Bunica Vlăduței Lupău e una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. De la ea a învățat o mulțime de lucruri și i-a fost aproape la bine și la greu. Acum a venit rândul lui Iair să-și cunoască străbunica.

Iair a venit pe lume în urmă cu aproape un an, însă bunica artistei locuiește în Maramureș și, fiind atât de departe, nu a reușit să-l ducă până acum pe cel mic acolo. „Mergem în excursie cu clasa. (râde) Mergem la bunica mea la Maramureș și la străbunica dumnealui (n.r.: a lui Iair). Avem drum lung! Spre străbunica… care abia azi o să-l vadă pentru prima dată pe Iair”, a spus cântăreața pe InstaStory.

Vlăduța Lupău, în al nouălea cer de când a devenit mamă

Anul trecut, pe data de 25 martie, Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii ei cea mai frumoasă veste, aceea că a devenit mamă. Vlăduța a ținut totul secret și a decis să dea vestea cea mare într-o zi de mare sărbătoare. Artista și soțul ei sunt foarte credincioși, mai ales că aceasta a avut probleme grave de sănătate, iar venirea pe lume a băiețelului ei, Iair, a fost o adevărată minune.

Citește și Vlăduța Lupău, vacanță luxoasă în Kenya. Cât a plătit pe o noapte de cazare la celebrul hotel Giraffe Manor. Prețurile nu sunt deloc accesibile

”Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻

…azi de BUNA VESTIRE,

…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc, minune, și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! 🤍”, a scris Vlăduța Lupău atunci când a venit pe lume băiețelul ei.