Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Iată indiciul care i-a dat de gol

Bianca Dăgușanu și Gabi Bădălău au o relație care ține deja de mai mulți ani, însă parcursul lor nu a fost nicidecum lin. Aceștia au trecut prin mai multe despărțiri și împăcari, dar se pare că în ultima perioadă lucrurile merg foarte bine între ei. Din acest motiv, internauții au început să se întrebe dacă nu cumva cei doi se pregătes să își jure iubire veșnică.

22 mai 2023, 16:48
Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Iată indiciul care i-a dat de gol
Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Iată indiciul care i-a dat de gol pe rețelele de socializare

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a trecut prin foarte multe etape, însă orice s-ar întâmpla între ei doi, pare că reușesc să treacă peste orice test. Cu toate că legătura dintre cei doi a fost presărată de mai multe despărțiri și împăcări, acum totul merge extraordinar de bine pentru ei, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva au bătut clopotele de nuntă în cinstea celor doi.

Citește și: Misha, dezvăluri-șoc! Adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”

În ultima perioadă, Bianca Dărgușanu a făcut mai multe declarații care au generat destul de multă vâlvă în rândul internauților. Vedeta are o relație de mai mulți ani cu Gabi Bădălău, însă nu a părut că cei doi ar avea vreun plan să facă schimb de verighete. Blondina a mărturisit că totuși visează de multe ori la momentul în care va păsi spre altar în rochia de mireasă. Poate că acest lucru se datorează și faptului că prezentatoarea TV deține și un atelier de creație vestimentară.

Se gândește Bianca Drăgușanu la măritiș?

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că nu știe ce le rezervă viitorul și într-un fel nu se așteaptă să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, cu atât mai mult cu cât amândoi au trecut prin mariaje eșuate. Mai mult de atât, e mai declarat că este de părere că anunțurile cu privire la o eventuală logodnă sau căsătorie sunt demodate.

„Nu știu, adică eu oricum mă văd mireasă săptămânal pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu, dar nu știu ce ne rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Dacă se va întâmpla lucrul acesta vreodată (n.r să fie cerută în căsătorie), o să fac așa o mare poză pe Instagram să spună I-auzi, stați…, nu, glumesc. Mi se pare așa old fashon să vii cu „I said yes”. Nu am de ce să fac lucrurile astea pentru că a fost o perioadă când le-am făcut și lucrurile cu repetiție e ca și când citești o carte de mai multe ori”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Citește și: Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Artista a arătat-o tuturor pe femeia care i-a dat viață