Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Artista a arătat-o tuturor pe femeia care i-a dat viață

Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Cântăreața de muzică populară și de petrecere are o comunitate numeroasă pe rețelele sociale și împărtășește cu fanii multe dintre momentele frumoase din viața ei.

22 mai 2023, 15:05
Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Artista a arătat-o tuturor pe femeia care i-a dat viață

Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. La vârsta de 34 de ani, artista este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, dar și o carieră de succes. Recent, a postat o fotografie specială cu femeia care i-a dat viață.

Citește și: Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? Reacția artistei după ce ar fi fost acuzată de contrabandă cu țigări

Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua

Alături de poza pe care a postat-o pe Instagram, cântăreața a scris și următorul mesaj emoționant: „Mama mea frumoasă❤️”.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama soacră?

Despre relațiile dintre noră și soacră se știe că de cele mai multe ori nu sunt prea fericite, însă Carmen de la Sălciua are o poveste foarte diferită. Artista a dezvăluit faptul că are o relație extraordinară cu soacra ei, mama lui Marian Corcheș.

Am o relație foarte bună cu soacra mea. Stăm seara de vorbă când mergem acasă la soțul meu. Când nu suntem acasă, vorbim la telefon. Avem o relație foarte frumoasă, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea.Da, chiar sunt o norocoasă. Nu am simțit nicio clipă să fie ceva discuții, divergențe sau conflicte. Niciodată. Totul a fost așa pe chill.”, a precizat Carmen de la Sălciua.

Artista are cu adevărat mult noroc din acest punct de vedere! Cântăreața a povestit că soțul ei adoră să gătească, fiind și unul din gesturile prin care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Eu sunt una dintre norocoasele la care partenerul iubește să gătească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru treaba asta. Eu cum am fost multă vreme singură, mâncam pe unde apucam, la evenimente, restaurante, nu aveam timpul necesar să stau acasă și fiind și singură, poate nici nu mă trăgea firea să fac asta. Acum de când suntem într-o relație, căsnicie, gătim și facem lucruri acasă. Gătește foarte mult Marian”, a mărturisit Carmen de la Sălciua.