Misha, dezvăluri-șoc! Adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”

Misha și Connect-R au format unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, însă din păcate, în urmă cu cinci ani cei doi și-au spus adio. În tot acest timp, Misha a ales să rămână singură și recent, a dezvăluit care este motivul.

22 mai 2023, 16:38
Misha, dezvăluri-șoc! Adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”
Misha, dezvăluri-șoc! Adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Connect-R

Adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Connect-R. Cu toate că Misha și Connect-R nu mai formează de mult timp un cuplu cei doi au reușit să rămână prieteni și asta de dragul fiicei lor.

Citește și Misha, cu faţa umflată în Maldive. Cu ce problemă se confruntă artista: „Ăsta e motivul”

Adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Connect-R

Misha este una dintre cele mai frumoase și mai râvnite femei din România, însă după divorțul de Connect-R a ales să rămână singură.

Recent, frumoasa blondină a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu are acum un partener romantic

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.
Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”, a declarat Misha, pentru Unica. 

Mai mult, frumoasa blondină a mărturisit că chiar dacă își va găsi jumătatea nu gândește deloc la căsătorie și nici nu ar mai merge în fața altarului.

„Nu, chiar nu am niciun gând de genul acesta, nu cred că îmi doresc să mă mai recăsătoresc. Am făcut-o, am bifat-o și pe asta și nu simt nevoia să mai fac lucrul acesta, nu aș avea de ce. Consider că dacă e să întâlnești persoana potrivită nu te ține un act, nu înseamnă mare lucru și atunci nu cred, nu simt nevoia să fac acest pas încă o dată”, a mai spus artista.
Citește și Cel mai fierbinte clip al anului! Connect-R, în ipostaze deocheate alături de Raluka: „Nu am devenit vreun guru sau vreun pustnic budist!”