Al Pacino a cerut un test de paternitate, fiind convins că nu avea cum să o lase gravidă pe iubita mai tânără cu 54 de ani

Al Pacino urmează să devină tată pentru a patra oară, dar nu este convins că pruncul din pântecele iubitele sale în vârstă de 29 de ani este al lui.

03 iun. 2023, 15:04
Al Pacino a cerut un test de paternitate, fiind convins că nu avea cum să o lase gravidă pe iubita mai tânără cu 54 de ani
Al Pacino se teme că pruncul din pântecele iubitei sale nu este al lui

Al Pacino urmează să devină tată pentru a patra oară, la vârsta de 83 de ani. Cu toate astea, actorul nu este convins că iubita lui, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, poartă în pântece copilul său. Din această cauză, legenda cinematografică ar fi cerut un test de paternitate.

Actorul ar avea dubii cu privire la sarcina iubitei mai tânără cu 54 de ani decât el, de care ar fi aflat când aceasta era deja gravidă în șase luni, lucru care i-a dat de gândit, potrivit TMZ.com.

Citește și: Al Pacino va deveni tată la 83 de ani. Iubita lui, 29 de ani, este gravidă în opt luni: „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă”

Surse din anturajul lui Al Pacino spun că, din cauza unor probleme medicale,actorul era mai mult decât sigur că nu o poate lăsa gravidă pe aceasta, așa că a cerut un test ADN. Tânăra ar fi ținut sarcina ascunsă, pentru că partenerul ei nu și-ar mai dori moștenitori.

Noor Alfallah a fost de acord să facă testul ASN, iar rezultatul a confirmat că actorul este, cu adevărat, tatăl copilului. Cei doi formează un cuplu din primăvara anului trecut, când au fost văzuți împreună pentru prima dată.

Citește și: Al Pacino, fascinat de Mădălina Ghenea. Gestul de curtoazie al legendarului star de la Hollywood față de actrița româncă VIDEO

Actorul mai are trei copii din căsniciile anterioare, pe Julie Marie, în vârstă de 33 de ani, și gemenii Anton și Olivia, în vârstă de 22 de ani.

„Faptul că am copii a ajutat foarte mult. Am știut în mod conștient că nu vreau să fiu absent ca tatăl meu. Am vrut să fiu acolo. Am trei copii. Sunt responsabil față de ei. Sunt o parte din viața lor. Când nu sunt este supărător pentru mine, dar și pentru ei. Așa că asta face parte din viață și obțin multe din asta. Te scoate din zona de confort. Când fac un film și mă întorc, sunt uimit în primele douăzeci de minute. Oamenii ăștia îmi cer să fac lucruri pentru ei? Stai puțin. Uh-oh, este vorba despre ei! Acțiunile acestea mă satisfac. Îmi place”, spunea Al Pacino, în urmă cu ceva timp.