Final tragic pentru Adrian, un șofer român găsit mort în cabina TIR-ului pe care îl conducea. „Ai murit departe pentru niște amărâți de bani”

Adrian s-a stins din viață chiar în cabina camionului pe care îl conducea pentru o companie din Anglia. Sora acestuia se străduiește să facă rost de bani pentru a-i aduce trupul în țară.

05 iun. 2023, 10:55
Final tragic pentru Adrian, un șofer român găsit mort în cabina TIR-ului pe care îl conducea. „Ai murit departe pentru niște amărâți de bani”
Final tragic pentru Adrian, un șofer român găsit mort în cabina TIR-ului pe care îl conducea. „Ai murit departe pentru niște amărâți de bani”

Adrian a fost un șofer de TIR care visa să strângă bani pentru familia lui. Acesta se afla în Anglia, în cea de-a treia zi de muncă pentru noua companie la care se angajase. Din nefericire, acesta a avut parte de un final tragic. Bărbatul a fost găsit mort chiar în cabina camionului pe care îl conducea. În acest moment, familia sa se străduiește să facă rost de banii necesari pentru a aduce trupul neînsuflețit al lui Adrian în țară și pentru a-l înmormânta așa cum se cuvine, alături de mama sa, informează știridiaspora.ro.

Citește și: Adrian Minune i-a cumpărat fiului său un bolid de lux, cu ocazia majoratului: „Nu are încă permis, dar se pregătește să și-l ia”

Adrian era din Fălticeni și se hotărâse, cu mai mulți ani în urmă, să lucreze ca șofer pe TIR în comunitate. Acesta mai avea doar o soră, stabilită și ea în străinătate. Aceasta este acum într-o situație disperată.

„S-a dus prea devreme, un suflet drag, o inimă bună… De ce ai plecat copile? Mai voiam s mai stăm de vorbă… să mai povestim… să mai râdem… să ne spui aventuri din cursele tale. Viața a fost cruda cu tine. Nu te vom uita niciodată! Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani, dar o sa te aducem acasă, unde ai crescut și unde îți plăcea. Mergi liniștit lângă mama ta, sunt sigur ca o sa aibă grija de tine. Rog pe toți cu suflet mare sa punem mâna de la mână, după posibilități, sa îl îngropăm creștinește, în țara noastră. A murit in Anglia, într-o cabina blestemata de TIR. O are doar pe sora lui, e în Italia, dar nu are posibilitate sa-l aducă singură, are nevoie de sprijin din partea oricui cu suflet mare. Vă doresc sa nu aveți nevoie de astfel de ajutoare niciodată!”, este un mesaj postat de un cunoscut al lui Adrian pe un grup de socializare.

Mirela este sora lui Adrian și este stabilită în Italia. Aceasta a apelat la ajutorul oamenilor cu suflet mare, deoarce are nevoie de bani pentru a reuși să repatrieze trupul lui Adrian și pentru a putea să îl înmormânteze.

„Fratele meu a decedat in cabina de TIR unde muncea de numai 3 zile. Cu mare durere în suflet apelez la oricine mă poate susține în momentul de față. Suma de care avem nevoie nu este foarte mare, deoarece s-au strâns deja ceva bănuți. Prietenii s-au mobilizat și sunt alături de mine. Vă mulțumesc“, este mesajul Mirelei postat pe site-ul dedicat donaților, gofundme.com.

Reacțiile și mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară:

„Adrian, în loc sa ne chemi la nunta ta, ai ales sa ne frângi inimile tuturor de tristețe și neputință… acum cred ca te uiți la noi și râzi de fiecare“, a fost mesajul unui apropiat.

„Sincere condoleanțe familiei!! Ne-am cunoscut in Austria… Un tip deosebit… Dumnezeu să-l odihnească in pace“, a fost un alt comentariu.

Citește și: Fiica lui Adrian Mititelu face furori pe Instagram. Cât de frumoasă este Gabriela, mândria patronului de la FC U Craiova