Fiica lui Adrian Mititelu face furori pe Instagram. Cât de frumoasă este Gabriela, mândria patronului de la FC U Craiova

Cum arată fiica lui Adrian Mititelu? Gabriela a făcut furori pe rețelele de socializare, unde internauții o îngroapă în complimente și like-uri.

30 mai 2023, 16:18
Fiica lui Adrian Mititelu face furori pe Instagram. Cât de frumoasă este Gabriela, mândria patronului de la FC U Craiova
Fiica lui Adrian Mititelu face furori pe Instagram. Cât de frumoasă este Gabriela, mândria patronului de la FC U Craiova

Fiica lui Adrian Mititelul, Gabriela, face furori pe internet. Aceasta a cucerit cu frumusețea ei cu totul atipică. Patronul de la FC U Craiova este cât se poate de mândru de fiica lui. Mai mult de atât, fata acestuia l-a făcut extrem de fericit, după ce i-a oferit și doi nepoței.

Citește și: Primele dezvăluiri ale lui Adrian Mititelu după ieşirea din închisoare: „Am stat într-o cameră de 3×3 metri, era cumplit. Am servit mâncarea, eram ospătar”

Gabriela Mititelu Badea este singura fiică a lui Adrian Mititelu. Cu toate că evită luminia reflectoarelor, spre deosebire de fratele său, Adrian Mititelu Junior care se se bucură de celebritate, Gabriela este extrem de activă pe rețelele de socializare.

Gabriela Mititelu are vârsta de 32 de ani și a uimit prin frumusețea ei. Nu ne referim numai la aspectul fizic, pentru că aceasta și-a făcut mândru tatăl și prin educație. Gabriela a urmat cursurile Facultății de drept din Craiova, pe care a și absolvit-o.

Gabriela Mititelu este căsătorită din luna mai a anului 2018 cu Ștefan Alexandru, cel care ocupă postul de vicepreședinte la FC U Craiova 1948, iar cei doi au împreună o fetiță care poartă numele Maya Elena și care s-a născut în septembrie 2018.

În ultimii ani, Adrian Mititelu Junior a fost cât se poate de prezent în spațul public. Ba chiar s-a și ocupat de echipa de fotbal, pe perioada în care tatăl lor s-a aflat în spatele gratiilor. Chiar și după meciul Dinamo-FC Argeș  acesta a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare.

Dinamo a obţinut o victorie detațată cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

”Dacă tot este suspendată Halep, noroc cu Dinamo că mai vedem meciuri de tenis”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în luna noimebrie a anului 2020 în procesul în care DNA l-a acuzat de evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea la FCSB din 2011.

Lotul lui Mititelu se afla sub sechestru Fiiscului în momentul în care atacantul a fost cedat la echipa lui Gigi Becali. Echipa din Bănie avea datorii mari către bugetul de stat și nu avea dreptul să vândă niciun jucător.

„În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie”, scrie portal.just.ro.

Citește și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri șocante după 20 de ani de căsnicie cu Monica. „Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute”