Adrian Minune i-a cumpărat fiului său un bolid de lux, cu ocazia majoratului: „Nu are încă permis, dar se pregătește să și-l ia”

Adrian Minune își iubește foarte mult cei trei copii și nu ratează nicio ocazie pentru a-i răsfăța. Manelistul i-a cumpărat mezinului un cadou pe care nu mulți și-l permit.

02 iun. 2023, 16:59
Adrian Minune i-a cumpărat fiului său un bolid de lux, cu ocazia majoratului: „Nu are încă permis, dar se pregătește să și-l ia”
Adrian Minune, cadou de lux pentru fiul său

Adrian Minune a fost întotdeauna un tată generos, dăruindu-le copiiilor săi cele mai frumoase și scumpe lucruri, de fiecare dată când au excelat în vreun domeniu sau cu ocazii speciale, precum aniversările acestora.

Fiul celebrului manelist, Adrian simionescu Jr., va împlini 18 ani pe 25 iulie. Pentru că nu a mai putut aștepta până atunci, Adrian Minune i-a dăruit deja fiului său un bolid de lux, marca Mercedes. Mezinul manelistului a fost extrem de bucuros și a stropit mașina cu multă șampanie.

Citește și: Adrian Minune, dezvăluiri emoționante. Care a fost cel mai dificil moment din viața artistului și cum a reușit să-l depășească. „M-am reinventat. Mi-am schimbat modul de viață”

Adriana, fiica manelistului, spune că fratele ei este extrem de încântat de cadoul primit.

„E cadoul lui de la tata! În avans de ziua lui, pentru majorat, căci împlinește 18 ani pe 25 iulie. A fost marea lui surpriză și s-a bucurat foarte mult când a văzut mașina, pentru că își dorea așa ceva. Nu are încă permis, dar se pregătește să și-l ia în curând!”, a declarat aceasta pentru click.ro.

Citește și: Adrian Minune, primele dezvăluiri despre momentele de cumpănă pe care le-a trăit: „Era să dau colțul pe bune”

Fiica lui Adrian Minune urmează să nască pe data de 10 iunie o fetiță căreia îi va pune numele Noa Zenayda, a doua nepoată a artistului.

„Mai am puțin și nasc. Am mari emoții, se apropie ziua cea mare. Pe 10 iunie nasc. Am ales un spital privat și o să nasc prin cezariană. Sunt cumva cu bagajul la ușă și camera fetiței este aproape gata, abia o așteptăm cu toții! Pe măsură ce trec zilele și se apropie momentul, se intensifică și emoțiile”, a mai spus Adriana Simionescu.