Florin Zamfirescu a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu iubita lui: „Sper să dureze”

Florin Zamfirescu a vorbit recent despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu iubita lui, Daciana Toma. Acesta a trecut deja prin trei mariaje.
Alina Costache
05 iul. 2023, 16:52
Florin Zamfirescu a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu iubita lui: „Sper să dureze”
Florin Zamfirescu a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu iubita lui: „Sper să dureze”

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta a ajuns deja la onorabila vârstă de 74 și a avut o carieră extraordinară în teatru și în film, însă în ceea ce privește viața personală, acesta a trecut prin destul de multe controverse. Într-un interviu recent acesta a povestit de ce nu se căsătorește cu actuala sa parteneră de viață, Daciana Toma.

Citește și: EXCLUSIV Florin Zamfirescu a răbufnit după demolarea crucilor eroilor români din cimitirul de la Valea Uzului: „Nu trebuie să cerem aprobarea nimănui să ne cinstim eroii”

Florin Zamfirescu are o carieră uriașă în spate, care a început în anul 1967 când acesta intra pe primul loc la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie Ion Luca Caragiale din București. Și la absolvirea facultății a fost tot fruntaș, terminând cursurile drep șef de promoție. Ulterior acesta a devenit rector al UNATC.

În ceea ce privește viața personală, acesta nu a avut o viața tocmai lină, Acesta a avut mai multe relații, unele mai controversate decât altele, cert este că în prezent, acesta are o relație stabilă cu Daciana Toma. Înainte de asta Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012. Recent, acesta a vorbit despre motivul pentru care a decis să nu se mai căsătorească și cu Daciana.

Care e motivul pentru care Florin Zamfirescu nu face nuntă

”Nu, că mi-e rușine, domle. Mă duc acum să mă fac ginere? Conviețuim foarte bine. Fiecare are familia…”, a declarat Florin Zamfirescu.

Despre Daciana Toma actorul a avut numai cuvinte de laudă.

„De curând, într-o dimineață, a avut o apariție la TV ca medic și m-a rugat să mă uit. Era atât de frumoasă! Era atât de inteligentă! Dădea sfaturi medicale. Sunt foarte mândru de ea și fericit cu ea. Dumnezeu a fost bun cu mine. Este medic de familie. Ea zice că este medic de dispensar. Face parte din Societatea Națională a Medicilor de Familie, e vicepreședinte. Merge prin țară și ține conferințe la medici, dar merge și prin străinătate. Acum a fost în Spania, la Barcelona, unde am stabilit să mergem împreună la toamnă. Uneori, mai merg și eu cu ea. În Cehia am fost o dată”, a spus actorul.

Artistul a vorbit și despre cele trei căsnicii ale sale.

”Prima a durat foarte puțin, cu mama lui Vlad. A doua – 12 ani și a treia, 21 de ani. Și acum sper să dureze, să fie 42 de ani”.

Citește și: Florin Zamfirescu: „Gata, m-aş cam duce”. Marele actor ia câte 20 de pastile zilnic, din cauza problemelor de sănătate

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul unic din România aflat în vârful unui munte pe care trebuie să-l vizitezi și tu! Mulți turiști vin aici pentru panorama spectaculoasă
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
BOMBA MOMENTULUI! Ea i-a SPART CASA lui Dorian Popa. S-a filmat HOT în grădina lui şi s-a dat de gol. Atenţie, frige!
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
România va fi lovită de un alt fenomen extrem. Nervii tuturor vor fi puși la încercare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'