Exclusiv – Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul din 2 Mai: ”Mi-aș fi dorit să am sicriul deschis la copil, să ne luam la revedere de la ea cum trebuie. E sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii”

Momente crunte pentru părinții lui Sebi și ai Robertei, tinerii de 21 și 20 de ani care au fost spulberați de șoferul drogat de 19 ani, în 2 Mai. Familiile și-au luat copiii acasă, în sicrie.
Alina Andrei
20 aug. 2023, 22:18
Exclusiv - Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul din 2 Mai: ”Mi-aș fi dorit să am sicriul deschis la copil, să ne luam la revedere de la ea cum trebuie. E sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii”

Tatăl Robertei, fata de 20 de ani ucisă de Vlad Pascu, șoferul de 19 ani drogat, spune că vrea să se facă dreptate în cazul accidentului și cel vinovat să plătească.

”Vineri dupa-amiază fata era pe litoral să sarbatoreasca unul dintre colegii de la facultate. Erau fericiti, nu erau bauti, nu erau copii de bani gata, nu consumau droguri. Din pacate cineva s-a găsit să-i ucidă, am pierdut copii buni.

Din păcate s-a intamplat evenimentul acesta nefericit, care ne-a intrerupt concediu. Si pentru fata mea era asteapt acest concediu la mare. Mai am o fata mai mica de 16 ani si incepand de luni urma sa ne facem sejurul la mare.

Citește și: EXCLUSIV Mărturia cutremurătoare a lui Darius, unul dintre tinerii din grupul spulberat de șoferul drogat în 2 Mai: ”Ne-a lovit cu o viteză foarte mare”

Roberta nu mi-a inselat niciodata asteptarile, a fost buna la scoala, a luptat sa invete, a intrat la mai multe facultăți, a ales Geografia in ideea sa viziteze Europa si tara noastra. Chiar voia sa-si cumpere un aparat foto.

Și-a luat permis de conducere. Eu sunt sofer profesionis, nu a vrut sa invete de la mine, a invatat singura. Picta, schita tot ce vedea, a fost un copil cuminte. Am vorbit cu ea la telefon, se simtea in vocea ei, abia astepta sa ma intorc. (…)

Mi-as fi dorit ca dupa accidentul asta sa am sicriul deschis ca sa ne putem lua adio de la ea, sicriul e sigilat, ne uitam la o fotografie si plangem ca prostii”, a spus tatăl Robertei, în direct la România TV.

Citește și: Cine sunt cei doi tineri uciși de un șofer drogat la mare, în 2 Mai. Roberta și Sebi erau prieteni și colegi la Facultate de Geografie

Tatăl Robertei a dezmințit declarația avocatei șoferului drogat, potrivit căreia familia lui ar fi încercat să ia legătura cu familiile victimelor.

”Dupa ce mi-am vazut copilul schilodit, am văzut declarația avocatei. Am văzut declaratia ca familia baiatului ar fi incercat sa ia legatura cu noi. Asa ceva nu s-a intamplat.

La fel si politistii. Nu ne-a sunat. Am aflat de la un verisor, mama lui e sora sotiei. Nu ne-a cautat nimeni nici macar politia, doamna aceea cu ochelarii mari vorbeste din calendar.

Eu imi insotesc copilul pe ultimul drum, pe noi personal nu ne-a contactat nimeni, nu am nevoie de nimic de la oameni acestia”, a mai spus tatăl Robertei.

Totodată, tatăl Robertei a spus că vrea să se facă dreptate. ”Copilul aceala de 19 ani sa mearga la puscarie, e un cuvant pe care il intelege orice om”.

 

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Cu ce soluție naturală trebuie să stropești răsadurile de roșii, ca să ai cât mai multe pe o singură tulpină. Secretul unui grădinar cu experiență pentru o recoltă bogată
Capital.ro
S-a dat interzis. 5 ANI închisoare pentru proprietarii sau chiriașii din clădiri. Iohannis a semnat
Playtech.ro
Liviu Dragnea e DISTRUS! Irina Tănase i-a dat cea mai mare LOVITURĂ
DailyBusiness
Amenzi uriașe pentru firmele care nu respectă legea! Se produc schimbări majore!
Adevarul
Românul care a înfruntat moartea, fugind din țară în anii '80: „M-am întors din SUA după 20 de ani, fără să stau pe gânduri” VIDEO
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la 3 ani de căsnicie. „Nimeni nu știa, era o nebuloasă totală”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au ieșit în picioarele goale”. Soția bărbatului a ajuns la spital după incendiu
Capital.ro
Românii au o nouă obligație din 1 iunie. Se trimite la stat în maxim 5 zile. Fără excepții!
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'