Cine sunt cei doi tineri uciși de un șofer drogat la mare, în 2 Mai. Roberta și Sebi erau prieteni și colegi la Facultate de Geografie

Au fost momente crunte pentru părinții lui Sebi și ai Robertei, tinerii de 21 și 20 de ani care au fost spulberați de șoferul drogat de 19 ani, în Vama Veche. Familiile a mers să-și ia copiii acasă, în sicrie. În tot acest timp, Vlad Pascu, beizadeaua care a provocat tragedia, a început să realizeze ce a făcut. Judecătorii au decis arestarea lui preventivă.
Filip Stan
20 aug. 2023, 18:22
Cine sunt cei doi tineri uciși de un șofer drogat la mare, în 2 Mai. Roberta și Sebi erau prieteni și colegi la Facultate de Geografie

Roberta Dragomir avea 20 de ani și era studentă cu bursă la facultatea de Geografie din București. Luase bacalaureatul cu media 9,81. Învăța foarte bine și nu și-a dezamăgit niciodată prinții. Plecase la mare cu prietenii. Era ziua unuia dintre ei și voiau să-l sărbătorească în Vama Veche. Bucuria vacanței s-a terminat într-un mod tragic. Roberta a fost spulberată pur și simplu de un un tânăr de bani gata care s-a urcat drogat la volan. Părinții fetei au venit să-și ia copilul acasă, de la morgă, într-un sicriu.

”Să facă pușcărie până se căiește. Să-i pară rău pentru ce a făcut. Fata mi-a făcut o surpriză acum o lună și jumătate. A luat permisul de conducere. Trebuia să mergem să căutăm o mașină. Și nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”, spune în lacrimi tatăl tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, provocat de un tânăr de 20 de ani care s-a urcat drogat la volan.

”Nici nu pot să o văd. Vreau să plătească 20 de ani cât are fata. Să stea acolo, să-i zacă oasele cum s-a împrăștiat și fata mea”, spune distrusă de durere si bunica fetei.

Citește și: Poliția reacționează după acuzația tatălui fetei ucise în accidentul din 2 Mai: Verişorul tinerei a informat-o pe mama fetei, în prezenţa unui ofiţer de poliţie

Tot la morga din Mangalia au ajuns și părinții și rudele lui Sebatian Andrei Olariu, celălalt tânăr de 21 de ani, ucis de beizadeaua drogată. Sebi și Roberta erau prieteni și colegi de facultate. Tatăl lui Sebi a avut o presimțire înainte ca fiul lor să plece la mare. Chiar a insistat ca el să rămână acasă.

”Sunt oameni simplii. Vărul meu este cofetar, iar sotia asistenta. Au crescut doi copii. Toata munca lor si toata viata lor acolo s-a dus. Strangea bani sa ia baiatului casa. Era student la facultatea de geografie. Tatal lui a avut o presimțire si nu a vrut sa se duca la mare, dar copilul a insistat foarte tare pentru ca era ziua unuia din grup”, a povestit unchiul lui Andrei.

Citește și: Declarații incredibile ale șoferului de 19 ani, drogat, care a ucis doi tineri. Cum încearcă băiatul de bani gata să scape de închisoare

În timp ce părinții își plângeau copiii la morgă, Vlad Pascu, beizadeaua care a provocat nenorocirea, s-a trezit de sub efectul drogurilor și a realizat că a ucis doi tineri apropiați de vârsta lui. Inițial, șoferul drogat, crezuse că a lovit o pasăre. Avocata acestuia încearcă acum să îi creioneze o imagine de om bun.

”Atitudinea lui este una de regret. Plange si ii pare rau, este in stare de soc. Parintii incearca sa ia legatura cu familiile victimelor pentru a-i ajuta. Nu este fiu de beizadea, parintii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei si ii dau copilului sa se drogheze, sunt niste oameni simpli, normali”, spune avocata familiei șoferului drogat.

Vlad Pascu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și nu a contestat decizia magistraților. Este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența drogurilor și fugă de la locul accidentului. Șoferul de 19 ani riscă ani grei de pușcărie.

 

Reprezentanţii Facultăţii de Geografie, după moartea celor doi tineri în accidentul de la 2 Mai: Veştile pe care le-am primit ne-au umplut sufletele de durere / Ne veţi lipsi în toamnă

Reprezentanţii Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti au transmis un mesaj după moartea celor doi tineri în accidentul de la 2 Mai, care erau studenţi ai facultăţii şi au anunţat că veştile primite le-au umplut sufletele de durere şi că aceştia le vor lipsi la toamnă.

„Veştile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere. Profesorii şi studenţii Facultăţii de Geografie sunt alături de familiile îndurerate, de prietenii şi colegii celor doi studenţi care au pierit ieri dimineaţă într-un cumplit accident.

Roberta Marina Dragomir şi Sebastian Andrei Olariu, ne veţi lipsi în toamnă.  Sincere condoleanţe familiilor Dragomir şi Olariu! Suntem alături de dumneavoastră.  Le dorim însănătoşire grabnică studenţilor ce sunt acum în îngrijirea medicilor! Multă putere vouă, celor ce aţi trecut prin această încercare absolut nedreaptă!”, arată postarea de duminică pe pagina de Facebook a Facultăţii de Geografie, Universitatea din Bucureşti.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Capital.ro
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Anunțul zilei! Ai 6 luni la dispoziție să soliciți mai mulți bani de la Guvern
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Dan Negru se agață de suferința lui Florin Piersic. Nu se obișnuiește cu anonimatul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză completă iunie 2024
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Apar noi ajutoare pentru persoanele cu dizabilități: Ministrul Muncii „Pot fi construite de la zero servicii sociale care să susţină aproape 5.000 de persoane cu dizabilități să aibă un trai independent.”
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți proprietarii de terenuri. Legea se aplică peste tot în România
StirileBZI
Se dau salarii de 6.000 de lei în România! Ce condiții trebuie să îndeplinești
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfinții Împărați Constantin și Elena: Pomană pentru cei adormiți și ajutor pentru cei în nevoie
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'