Lidl face angajări! Salariile oferite pentru posturile vacante pornesc de la 6.150 de lei brut, pentru vânzători, și ajung până la 8.300 de lei brut pentru manageri

Lidl România recrutează vânzători cu normă întreagă, pe venituri medii brute lunare de 6.150 de lei în București, Timișoara și Iași.
Alina Costache
28 aug. 2023, 09:20
Lidl face angajări! Salariile oferite pentru posturile vacante pornesc de la 6.150 de lei brut, pentru vânzători, și ajung până la 8.300 de lei brut pentru manageri
Se fac angajări la Lidl

Locuri de muncă oferite de Lidl celor care vor să se angajeze la retailerul german. Un manager adjunct de magazin cu normă întreagă, este recrutat pe venit mediu brut lunar de 8.790 de lei, potrivit Economica.net.

Venmitul include salariul brut, tichete de masă, prime, bonusuri și sporuti oferite candidatului ales pentru acest post. Cei care vor să ocupe această poziție trebuie să aibă studii medii, minimum doi ani de experiență în domeniu și cel puțin șase luni de experiență în coordonarea unei echipe.

Citește și: Cât câștigă un angajat la Lidl Spania, comparativ cu unul din România. Diferențe majore pe aceleași posturi

Postul de manager adjunct de magazin Lidl în Săcele din județul Brașov este remunerat cu venit mediu brut lunar de 8.300 de lei lunar pemtru normă întreagă de lucru, potrivit anunțului de angajare consultat de sursa citată.

Venitul mediu brut oferit de Lidl responsabililor de tură la Lidl Pitești și Săcele, cu normă întreagă, e de 7.100 de lei lunar, potrivit anunțurilor de recrutare. Pentru acest post, compania caută candidați care au studii medii finalizate și minimum un an experiență profesională în domeniu.

Lidl Roman, Reșița, Roșiorii de Vede, Făgăraș, Bacău, Scheia, Câmpulung Moldovenesc și Oradea caută vânzători cu normă întreagă, pe venituri medii brute lunare de 5.700 lei. Pe acest post se califică cei care au absolvit cel puțin gimnaziul, sunt responsabili și organizați.

Venitul mediu brut lunar oferit de Lidl candidaţilor eligibili pentru postul de vânzător în Bucureşti, Iaşi, Giroc, Ghiroda și Timișoara este de 6.150 de lei pentru normă întreagă.

Citește și: De ce se pune muzică în Kaufland, Mega Image, LIDL, Carrefour sau Auchan. Trucul folosit de supermarketuri ca să cheltuiești mai mulți bani.

Un lucrător depozit marfă, cu normă întreagă, recrutat de Lidl în Lugoj pe venit mediu brut de 6.300 de lei. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă opt clase absolvite și, de preferat, autorizație ISCIR.

Beneficii extrasalariale

Printre beneficiile oferite de Lidl se numără două zile libere de Paște și de Crăciun, zile de concediu suplimentare în funcție de vechimea în companie, zi liberă cu ocazia zilei de naștere, asigurare medicală privată, de viață și de accidente.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Obligatoriu pentru asociațiile de proprietari. Toți administratorii de bloc sunt obligați
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Românii nu vor să audă de aceste mașini. Nu le-ar conduce nici gratis
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'