Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor! Actorul are fața tumefiată

Claudiu Bleonț a revenit pe micile ecrane, însă nu așa cum s-ar fi așteptat și dorit, ci cu fața tumefiată, după ce a avut un accident chiar în timpul filmărilor.
Alina Costache
01 sept. 2023, 17:23
Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor! Actorul are fața tumefiată
Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor!

Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor! Actorul a dezvăluit că chiar înainte de filmare a avut parte de o provocare neașteptată, în urma căreia a căzut de pe bicicletă și s-a ales cu o rană la cap și umflături notabile.

Citește și Imagini de senzație din vacanța lui Adrian Minune! Cine este femeia alături de care s-a afișat pe litoral

Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor!

Deși s-a ales cu fața tumefiată Claudiu Bleonț a făcut tot posibilul să minimizeze efectele accidentului și în spiritul său caracteristic a făcut haz de necaz.

„Am avut o provocare. Înainte de o filmare, am căzut seara de pe bicicletă și aveam o rană la cap, eram umflat. Atât de tare era umflătura. Am stat toată noaptea cu gheață, cu varză. Am păstrat pozele, le trimiteam. Știam că a doua zi aveam filmare chiar aici unde facem interviul. Am adormit târziu, nu am auzit echipa când a venit să mă ia. Am luat un taxi și am venit din București în Izvorăni, m-au machiat”, a declarat Claudiu Bleonț, la Antena Stars.

În ciuda acestui eveniment neplăcut, Claudiu Bleonț a reușit să treacă peste și să îți încheie ziua cu succes.

„Partea bună e că am filmat cu o cameră în frigider și eu deschideam ușa frigiderului, dar nu se vedea decât partea asta a mea care se uita după ce era de mâncare și în momentul în care închideam frigiderul, de acolo se vedea profilul meu și strigam „Lumi, unde mi-e salamul”. În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare”, a adăugat actorul.

Loredana Groza, moment inedit pe platourile de filmare pentru seria „Camera 609”

Loredana Groza a surprins cu o dedicație complet neașteptată în timpul celei mai recente interpretări la o petrecere. Acest moment a avut loc pe platourile de filmare pentru seria „Camera 609”, în data de 22 august 2023, când artista a interpretat melodia „O fată singură în noapte”.

Prin această interpretare, artista a făcut o mărturisire surprinzătoare, care ar putea avea relevanță pentru viața sa amoroasă. Indiferent de adevăr, este clar că Loredana nu consideră o problemă ca o femeie să fie singură, considerând că s-ar putea considera binecuvântată, așa cum a subliniat în fața actorilor din distribuția serialului „Camera 609”.

În timpul evenimentului de la Izvorani, Loredana Groza și-a ținut atent publicul nu doar prin dansurile sale, ci și prin scurtele discursuri rostite între interpretări. Aceasta a dedicat piesa „O fată singură-n noapte” tuturor femeilor singure, completând cu câteva glume cu privire la medici, după o intervenție din rândurile audienței.

„Pentru că sunt multe fete singure…”, și-a început Loredana Groza discursul, după care a fost întreruptă: „Și doctori!”. „Și doctori singuri? Doctorii după ce fac o consultație nu mai sunt singuri.

Dar… Fete, domnișoare, doamne, să știți că nu e atât de grav să fii singură. Pe bune, chiar e foarte bine! Nu? Și Mai bine singură decât prost însoțită, corect? Despre asta e acest cântec! Deci nu este un cântec trist!”, a spus Loredana.

Despre subiectul divorțului a vorbit, însă, la un moment dat, Vasile Groza, tatăl artistei, pentru cancan.ro, confirmând că ea și Andrei ar fi separați. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează.

Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus, pentru sursa citată, părintele cântăreței.

Citește și Ionuț Belei a devenit tată de tripleți. Câștigătorul Chefi la cuțite este în culmea fericirii: „Doar atât pot să dau din casă”

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Semnul de circulație care bulversează șoferii români. Mulți nu știu ce reprezintă indicatorul care are un cerc roșu și o bulină albă
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Playtech.ro
Delia, ţinută transparentă prin care s-a văzut absolut tot! Aşa nu a mai fost văzută niciodată. A avut mare curaj!
DailyBusiness
Cum poți avea peste 6.000 de lei pensie când o să renunți la câmpul muncii. Iată detaliile
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
O nouă televiziune în România. A început să emită
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Putin a dat ordin de la Kremlin. Armata rusă e pregătită
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'