Imagini de senzație din vacanța lui Adrian Minune! Cine este femeia alături de care s-a afișat pe litoral

Adrian Minune se bucură de vremea care este încă potrivită pentru plajă și o bălăceală în mare. Acesta și-a planificat câteva zile de liniște și a dat fuga pe litoral. Iată cine este femeia care i-a fost alături în acest concediu.

01 sept. 2023, 16:43
Imagini de senzație din vacanța lui Adrian Minune! Cine este femeia alături de care s-a afișat pe litoral
Imagini de senzație din vacanța lui Adrian Minune! Cine este femeia alături de care s-a afișat pe litoral

Adrian Minune se mândrește cu relația extraordinară și strânsă cu familia, inclusiv cu mama sa. Tocmia din acest motiv, acum celebrul manelist a plecat într-o vacanță împreună cu femeia care i-a dat viață. Este prima dată în mult timp când au fost văzuți împreună în public, după ce au stat departe de ochii lumii. Iată cum arată femeia căreia Adrian Minune îi datorează totul.

Citește și: Adrian Minune a făcut lumină în cazul scandalului din benzinărie. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Sorinel Puștiu

Mama lui Adrian Minune este discretă și se ferește de lumea showbiz-ului românesc, cu toate că fiul ei este unul dintre cei mai mediatizați artiști. Cu puțin timp în urmă, manelistul a făcut publică o fotografie în care apare alături de ea.

De-a lungul carierei sale, celebrul manelist a fost atent să-și protejeze familia de lumina reflectoarelor. Chiar și atunci când copiii săi au devenit cunoscuți și au început să își construiască cariere de succes în muzică, puțini români au avut ocazia să afle cum arată părinții celebrului manelist. A evitat discuțiile și imaginile cu privire la familia sa.

Cu toate acestea, recent, manelistul a ales să facă o excepție și a postat o fotografie alături de mama sa. Cei doi se bucură acum de o vacanță la mare, așa cum Adrian Minune a dezvăluit pe Instagram.

Deși rămâne o prezență discretă în lumea mondenă a României, mama manelistului a acceptat să fie fotografiată alături de fiul ei în timp ce se aflau la o terasă de pe litoral. Adrian Minune trăiește momente fericite în sânul familiei sale. Chiar dacîă are doar 48 de ani, manelistul a devenit din nou bunic.

Adriana Simionescu, fiica cea mai mică a artistului, a adus o nouă rază de bucurie în familia lor. Tânăra a dezvăluit că Adrian Minune este un bunic dedicat și profite de timpul liber pentru a petrece momente minunate alături de micuța Noa Zenayda.

”Vreau să zic că dacă la mine și la sora mea nu a avut timp să ne plimbe cu căruciorul sau să ne ducă în parc, mi-a culcat-o pe Noa de patru, cinci ori până acum. Stă cu ea, se joacă, e mult mai diferit decât la noi. Este altfel”, a declarat Adriana Simionescu, la Antena Stars.

Citește și: Veste mare pentru Adrian Minune! Fiica manelistului i-a dăruit o nepoțică. „Bine ai venit pe lume, îngeraș!”