Ionuț Belei a devenit tată de tripleți. Câștigătorul Chefi la cuțite este în culmea fericirii: „Doar atât pot să dau din casă”

Ionuț Belei a devenit tată de tripleți. Unul din cei mai îndrăgiți câștigători Chefi la cuțite, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea în sezonul opt, este în culmea fericirii, pentru că familia lui s-a extins, nu cu un membru, ci cu trei. Bucătarul a oferit primele declarații vizavi de această veste.

01 sept. 2023, 16:25
Ionuț Belei a devenit tată de tripleți. Câștigătorul Chefi la cuțite este în culmea fericirii: „Doar atât pot să dau din casă”
Ionuț Belei a devenit tată de tripleți

Ionuț Belei a devenit tată de tripleți. Câștigătorul Chefi la cuțite a luat prin surprindere pe toată lumea cu dezvăluirile sale, pentru că nimeni nu se aștepta ca soția să fie însărcinată cu trei copii. În timp ce mulți părinți se laudă pe rețelele sociale cu copiii lor, proaspătul tătic vrea să îi protejeze pe micuți și nu doreșre să îi expună pe Internet.

Ionuț Belei a devenit tată de tripleți

Doar atât pot să dau din casă că sunt tripleți. Nu îi postez deloc și nu vreau să apară în media. Nu o să dau poze cu ei”, a declarat Ionuț Belei, potrivit Fanatik.ro. De asemenea, din declarațiile făcute de fostul concurent al show-ului de la Antena 1, se pare că partenera acestuia a născut deja,  în mare secret.

Ionuț nu este singurul concurent din ediția sa care se bucură de o familie mărită! Și Roxana Blenche, situată pe locul doi în finala sezonului pe care Belei l-a câștigat, a devenit de curând mămică.

Citește și: Roxana Blenche s-a măritat! Apariţie spectaculoasă a fostei concurente de la Chefi la cuţite la Starea Civilă. Chef Roxana a optat pentru o ţinută nonconformistă

La finalul lunii martie, chef-ul a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. De atunci, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Mai mult, aceasta a pus și bazele unei comunități online, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu tot ce este nou în viața ei de mămică.

Gazda emisiunii Hello Chef a împărtășit și cu urmăritorii săi din mediul online prima fotografie cu chipul micuței, alături de un mesaj emoționant. Roxana Blenche a vrut să le facă o surpriză prietenilor virtuali, care îi sunt mereu aproape.

Bună doamnelor! În seara asta vă fac un cadou înainte de 1 mai, prima poză de familie! Vă doresc o mini-vacanță superbă. Love my Family!”, a scris Roxana Blenche, pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, aceasta a revenit cu postarea și pe rețelele sociale, unde, de asemenea familia lor și micuța Olivia a primit o mulțime de complimente. „Doamne cat sunteti de prefecți adorabili totii trei/ Doamne, cât este de mică și frumoasă/ Felicitări,sa va trăiască și să vă bucure!” sunt câteva dinte fotografiile primite de aceștia.