Un campion național la box se zbate între viață și moarte. Tânărul a fost bătut în scara blocului, după o ceartă cu soția: „S-au încăierat între ei”

Un fost campion național la box din Bistrița se zbate între viață și moarte, în urma unei altercații avute pe scara blocului.
Alina Costache
22 oct. 2023, 23:29
Un campion național la box se zbate între viață și moarte. Tânărul a fost bătut în scara blocului, după o ceartă cu soția: „S-au încăierat între ei”
Daniel Borgovan, fost campion la box, se zbate între viață și moarte

Un fost camipon național la box se luptă să trăiască. Tânărul s-ar fi certat cu soția, care a cerut ajutorul unui prieten. Cei doi s-au bătut, iar la un moment dat a fost împins sau a căzut pe scări.

Daniel Borgovan s-ar fi certat, vineri seara, cu iubita cu care locuia într-un apartament din Bistrița. De frică, femeia în vârstă de 32 de ani ar fi chemat ajutoare. Unul sau mai mulți bărbați au venit la locuință, iar scandalul s-a mutat în casa scării. După mai multe lovituri și îmbrânceli, Daniel s-a rostogolit pe scări de la etajul patru până la etajul trei.

„A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din cate ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată”, a declarat mama campionului la box, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Soț și soție, morți în urma unui accident produs de un șofer beat și drogat. Tânărul a provocat un carnagiu pe șosea, imaginile sunt greu de privit

„Eu am fost acolo la 7 dimineaţă pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am văzut acolo sânge în toate direcţiile”, a spus un prieten de-ai lui Daniel.

Polițiștii susțin că în altercație au fost implicate doar două persoane.

„Din primele date, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc, iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani a căzut pe scările interioare ale imobilului”, a transmis Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Starea lui Daniel este extrem de gravă: „Pacientul este internat în secţia ATI Neurochirurgie, cu un diagnostic complex, prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița.

Citește și: Explozie puternică într-un bloc din Târgu Mureș. Un perete al apartamentului a zburat de la etajul doi. O persoană a fost rănită

Tânărul este fost boxeur de performanță, iar în ultima perioadă antrena. A fost campion național la box și a participat la numeroase competiții internaționale.

„Un sportiv de excepţie, un sportiv care a avut rezultate excepţionale, a fost în lotul naţional, a participat la balcaniadă. Eu sunt convins că la valoarea lui Ionuţ şi la posibilităţile lui fizice nu cred că era în stare cel puţin 1 să facă ce a făcut”, spune fostul antrenor al lui Daniel.

Zeci de oameni s-au strâns în fața spitalului din Bistrița pentru a se ruga pentru Daniel și să își arate susținerea pentru familia acestuia.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'