AZAY devine Furnizor Oficial al Casei Regale a României

AZAY va primi titlul de  Furnizor Oficial al Casei Regale a României, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc sâmbătă, 11 mai, la Palatul Elisabeta, în prezenta Majestăţii Sale Regele Mihai I şi a Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu ai României.
Romania TV
07 mai 2013, 09:37
AZAY devine Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Inalta distinctie este oferita companiei AZAY in semn de recunoastere a calitatii si valorii deosebite a produselor din cristal, portelan si argint oferite clientilor sai precum si in semn de apreciere a inaltului grad de profesionalism si rafinament  in materie de servicii si consultanta in Arta Aranjarii Mesei prin care AZAY s-a distins! Prin statut, titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii serviciilor si produselor de pe piata romaneasca si se acorda pentru o perioada de trei ani.

Sinonim cu bunul gust, eleganta si distinctia in Arta aranjarii mesei AZAY este de mai bine de 5 ani  reper in alegerile celor care apreciaza frumosul, nobletea si maiestria lucrurilor cu adevarat valoroase. Cele mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri sau pahare, obiecte decorative si cadouri sunt prezente in magazinul- boutique de pe Calea Victoriei 134 dupa o riguroasa selectie a celor mai prestigioase ateliere si manufacturi din intreaga lume detinatoarea ale titlului de Furnizori ai Caselor Regale  ale Lumii.

AZAY reprezinta in Romania celebrul grup britanic WATERFORD-WEDGWOOD-ROYAL DOULTON si casa ARTHUR PRICE of ENGLAND – Clive Christian ambele companii avand titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Marii Britanii. Reprezinta de semenea prestigioasa companie istorica de portelan de Limoges J.L.COQUET– declarata Manufactura de patrimoniu de catre Guvernul Francez, atelierele de cristal florentin MARIO CIONI– detinatoarele a numeroase premii internationale de design, marcile exclusive ROYAL ALBERT, VERA WANG,  KENZO, GORDON RAMSEY si manufactura britanica ROYAL BUCKINGHAM.

„Oferirea Titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Majestatii Sale Regele Mihai I ne onoreaza, ne responsabilizeaza si in acelasi timp ne reconfirma faptul ca selectiile marcilor si produselor noastre sunt cele potrivite pentru cei care ne sunt modele de eleganta, noblete si prestigiu ! Suntem mandri ca produsele AZAY se gasesc pe masa Majestatilor Lor si Altelelor Lor Regale in Palatul Elisabeta si la castelul de la Savarsin si ca au fost apreciate de membrii Familiei Regale”, a  declarat Lorina Seres, Managing Partner AZAY.

Astazi seturi din portelan englezesc sau piese deosebite din cristal florentin innobileaza mesele si interioarele celor mai sofisticati si exigenti clienti precum si ultra-elegante si exclusiviste locatii private sau de cinci stele  din  Romania si strainatate.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Țara din Europa a cărei suprafață crește de la an la an. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru
Capital.ro
A murit marele actor. Lumea a pierdut un adevărat geniu: Este o zi tristă...
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Românii rămân fără pensii în acest caz! Ce pensionarii sunt vizați
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Medicii vin cu noi vești despre starea de sănătate a lui Robert Fico: „Acest progres va continua”. Cum se simte premierul Slovaciei la mai bine de o săptămână de la atac
Capital.ro
Muzica populară a pierdut o mare stea. Gheorghe Turda: Dumnezeu să îl ierte!
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Ultimul drum pentru Ionela și George, tinerii care urmau să se căsătorească, victime ale accidentului rutier de la Codăești
MediaFlux
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'