Victor Ciutacu demolează cuplul prezidențial după imaginile din safari: „Nu există nimic mai comic decât familia asta de gherțoi care se umflă ca păunii lui Ceaușescu din Primăverii”

Cuplul prezidențial se află în plin turneu în Africa. Klaus și Carmen Iohannis nu au ratat ocazia de a merge în safari, în timpul vizitei din Kenya, iar imaginile cu cei doi fac înconjurul internetului.
Alina Costache
15 nov. 2023, 23:32
Victor Ciutacu demolează cuplul prezidențial după imaginile din safari:

Victor Ciutacu nu a ratat ocazia să-i taxeze pe cei doi după apariția imaginilor din timpul escapadei în spațiul public.

Nu exista nimic mai comic decât familia asta de gherțoi care se umflă ca păunii lui Ceaușescu din Primăverii. El cu pantalonii călcați cu dungă, ea cu elastic în păr și curea Vouitton peste cămeșă, la safari„, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu

În agenda sa, președintele Iohannis nu a avut trecută nicio activitate publică și din acest motiv a ales să lase de-o parte costumul clasic și să îmbrace o ținută mai lejeră. Prima Doamnă a optat pentru o pereche de blugi negri, simpli, o cămașă albă lungă pe care a accesorizat-o în talie cu o curea Louis Vuitton, care costă în jur de 600 de euro.

În cadrul turneului pe care-l desfășoară în Africa, președintele Iohannis va vizita și Tanzania, unde va avea o întrevedere cu omologul său Samia Suluhu Hassan. Presa locală i-a greșit numele președintelui român, numele acestuia apărând scris „Iohannison” în știrile care-i anunță vizita.

Citeste si Presa din Tanzania i-a stâlcit numele președintelui Iohannis. „Iohannison” ajunge, joi, în Zanzibar și vizitează orașul în care s-a născut Freddie Mercury

„Domnu’ Iohannison, daca stiam ca ajungeti acolo, va rugam sa-i duceti un pachet lu’ Barsilinga ala micu’, pe care l-a adoptat doamna inimii mele in Kenya, fix d-acolosa pe unde bantui talica in pantaloni calcati la dunga”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook într-o altă postare.

Reamintim că turneul președintelui român în Africa se va derula în perioada 14-23 noiembrie, timp în care președintele va face o serie de vizite în Kenya, Tanzania și Cabo Verde şi vizită oficială în Senegal, potrivit Administrației Prezidențiale.

Citeste si Klaus Iohannis și Prima Doamna, imagini de colecție în safari în Kenya! Cei doi s-au plimbat prin Parcul National Nairobi ca să admire animalele sălbatice

Conform Administrației prezidențiale, vizitele lui Iohannis în Africa reprezintă „primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani și vizează relansarea relațiilor României cu continentul african, atât în relația directă a țării noastre cu statele africane, cât și ca parte a efortului comun de la nivel european, în contextul mai larg al nevoii de revigorare a relațiilor Uniunea Europeană – Africa în spiritul unui nou parteneriat”: „Astfel, aceste vizite urmăresc relansarea dialogului politic la nivel înalt cu statele menționate și redinamizarea relațiilor economice și sectoriale, urmărind deschiderea și valorificarea de noi oportunități de colaborare în domenii de interes comun, inclusiv cele privind gestionarea provocărilor la nivel global”.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'