Motivele incredibile ale unui bărbat pentru a renunţa la sex

Ideea ca o femeie să refuze să facă sex nu este pe atât de surprinzătoare pe cât este refuzul unui bărbat să facă sex pe o perioada îndelungată. Totuşi, există bărbaţi care au renunţat la sex şi chiar se bucură de abstinenţă lor.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 07:20
Motivele incredibile ale unui bărbat pentru a renunţa la sex

Ben Kassoy, scriitor care traieste in New York, este unul dintre barbatii care a renuntat la sex. El povesteste, in editia americana a revistei “Glamour”, ca nu a mai facut sex vaginal de mai bine de un an si ca a renuntat, de vreme buna, si la sexul oral. “Este grozav”, sustine Kassoy.
 
Americanul marturiseste ca viata lui sexuala este mult mai buna fara sex si incepe prin a-si motiva decizia de a renunta la placerea intima spunand ca motivele pentru care oamenii fac sex il lasa total indiferent.
 
Barbatii, mai ales cei celibatari, fac sex din trei motive: placerea fizica, satisfacerea ego-ului, nevoia de intimitate si de conexiune cu o alta persoana. Ben Kassoy sustine ca placerea fizica il lasa, de fapt, rece si ca nu are nevoie de sex pentru a se simti implinit ca barbat. Pe de alta parte, el intelege importanta nevoii de intimitate si de conexiune cu o femeie, dar este de parere ca nu este neaparata nevoie de sex pentru a satisfacerea acestei nevoi.
 
Mai mult de atat, sexul nu suplineste neaparat nevoia de intimitate. Dimpotriva, Ben Kassoy marturiseste ca sexul il facea sa se simta gol pe interior.
  
Motivul nr. 1 pentru care a renuntat la sex
 
“Exista un dublu standard misogin potrivit caruia barbatii ar trebui sa faca sex pentru a avea cu ce se mandri, in timp ce sexul la femei poate deveni o sursa de rusine, in unele cazuri. Din acest motiv este usor sa cataloghezi o femeie care nu o cunosti prea bine, dar careia i-ai aflat detalii din viata sexuala, drept o tarfa. Mentalitatea care guverneaza societatea din punct de vedere sexual imi spune cu insistenta ca trebuie sa fac sex pentru a ma simti mai bine. In realitate, gasesc sexul gol, simt ca ma devalorizeaza ca om oferind cuiva ceva ce eu nu consider ca merita”, sustine Ben Kassoy.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.