Un norvegian care a călătorit în 200 de țări recomandă Transilvania: „Castelele și munții te vor uimi, dar și petrecerile din București”

Gunnars Garfors este un norvegian în vârstă de doar 37 de ani care a călătorit în 198 de țări. Nordicul a rămas surprins de zona Transilvaniei și îi invită și pe alții să viziteze zona.
Alina Costache
23 ian. 2024, 13:41
Un norvegian care a călătorit în 200 de țări recomandă Transilvania: „Castelele și munții te vor uimi, dar și petrecerile din București”
Un norvegian care a călătorit în 200 de țări recomandă Transilvania: „Castelele și munții te vor uimi, dar și petrecerile din București”

Gunnars Garfors a devenit celebru în mediul online datorită pasiunii sale pentru călătorii. Până la 37 de ani a reușit să viziteze nu mai puțin de 198 de țări, iar dintre acestea, nordicul a fost cucerit iremediabil de zona Transilvaniei.

Citește și: Românul care a pus numele ţării noastre pe harta internaţională a fotografiei. Peisaje care-ţi taie răsuflarea din Transilvania şi Bucovina au cucerit iremediabil inimile fotografilor italieni

Un norvegian care a călătorit în 200 de țări recomandă Transilvania

Întrebat de Business Insider care este țara în care i-a plăcut cel mai mult, Garfors s-a eschivat și a spus că preferă să aleagă 12 state din care s-a întors cu cele mai frumoase amintiri. Prima dintre destinațiile recomandate este chiar România.

 „Transilvania – cunoscută mai ales pentru castelele sale, munți și, desigur, Dracula – te va uimi. Să nu uităm însă de petrecerile din capitala București. Iar românii chiar știu să facă bere”, își amintește călătorul scandinav.

O altă recomandare a lui Gunnar Garfors este Madagascar, stat insular african. Și aici a fost impresionat de ceea ce a văzut și trăit.

„Este clar că francezii au „vizitat” aceste locuri (referire la dominația franceză asupra Madagascarului, încheiată abia în 1960 – n.r.). Mâncarea din Antananarivo este una de clasă mondială, până la primirea notei. Vei avea impresia că au uitat să treacă mare parte din produsele pe care le-ai comandat”, spune el, foarte surprins de prețurile mici din restaurante, adăugând că: „Litoralul, lemurienii și baobabii te vor uimi cu siguranță”.

Islanda este și ea prezentă pe lista de preferințe a călătorului, fascinat de izvoarele fiebinți din acest stat nordic.

„Știți acea insulă imensă din mijlocul Atlanticului? Ea rezistă de milioane de ani vânturilor și valurilor. Ia-ți costumul de baie cu tine, te vei bucura de o apă încălzită natural la 40 de grade Celsius, asta în timp ce părul tău va îngheța, acoperit de zăpadă. Ireal”, a mai declarat Gunnars Garfors.

Citește și: Povestea cuplului de nemți îndrăgostit iremediabil de Transilvania. Și-au vândut tot în țara de baștină și s-au mutat într-un mic sat săsesc, unde au ridicat o pensiune unică în România

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'